Niepotrzebne przystanki
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Raczej do bloków za skrzyżowaniem z Żeromskiego.
197 miało się zatrzymywać za skrętem, razem ze 110, 112 i 116 (przy przeniesieniu przystanku pod UD), ale ta koncepcja (przynajmniej na razie) upadła.
197 miało się zatrzymywać za skrętem, razem ze 110, 112 i 116 (przy przeniesieniu przystanku pod UD), ale ta koncepcja (przynajmniej na razie) upadła.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Bo wschodnia strona Żeromskiego jest w bezpośredniej strefie dojścia do metra.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Jednak dało się 
http://www.ztm.waw.pl/zmiany.php?c=102&i=1513&l=1Zmiany na trasie linii 103
od 13.08.2011 (sobota)
Na trasie ww. linii zostają wprowadzone następujące zmiany:
- w celu realizacji postulatów pasażerów, w kierunku krańca DW. ZACHODNI /TUNELOWA/ w zespole BIELANY-RATUSZ zamiast przystanku 03 będzie obowiązywać przystanek
BIELANY-RATUSZ 05 (w al. Zjednoczenia przed skrzyżowaniem z ul. Żeromskiego, razem z linią 197).
Tym samym funkcjonowanie przystanku
BIELANY-RATUSZ 03 zostaje zawieszone.
(...)
W sumie relacja 517pasażer pisze:Zlikwidować przystanki 509,517 na Targowej (Kijowska i Ząbkowska) Uczernić 517225 tylko zakrańcować go na Pl.Narutowicza a nie na Pl. Zawiszy
"Livin' On A Prayer"
----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
----------
Linie blisko mojego domu.
M2, 106, 162, N14, N16, N64.
----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
----------
Linie blisko mojego domu.
M2, 106, 162, N14, N16, N64.
Za ileś dni od Szwedzkiej będzie się zaczynać PR.Bon Jovi pisze:Co do przystanków, bym skasował na lini 512 ZP Szwedzka, zaobserwowałem swego czasu że mało osobób z niego korzysta wsiadając do tej lini, w sumie linie zwykłe wystarczaja na tym ZP.
Nie wiem czy nie tyle zabiorą Szwedzką 512, co dodadzą wszystkim i jeszcze Rzeszotarskiej.
ŁK
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Skoro nadrzędny, zgodnie z polityką transportową, środek transportu tam staje, to być może uzupełniający, jakim jest autobus, także powinien? Skąd teza, że interes w tamtej okolicy mogą mieć mieszkańcy Grochowa czy Bródna, a Targówka i Gocławia - nie?pasażer pisze:Zlikwidować przystanki 509,517 na Targowej (Kijowska i Ząbkowska)
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Roma locuta, causa finita.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Glonie, ale ja też mam wątpliwości, czy akurat tam 509/517 powinny się zatrzymywać. Zatrzymywanie się, szczególnie przy Ząbkowskiej, bardzo, ale to bardzo źle wpływa na czas przejazdu w szczycie. Ciekawe jeszcze jakie tam są wymiany, czy faktycznie są chętni do korzystania z tych przystanków. Bo z drugiej strony: czemu mieszkańcy Gocławia czy Nowodworów mają jechać do pracy/domu dłużej? Dopóki nie było tramwajów przy Ząbkowskiej, to miało to sens, ale teraz?