Też mam taką nadzieję. Jeśli będzie też 289, to można będzie powiedzieć, że ikarusy są reprezentowane. Nie zawadziłby też 6550 (podobnie jak rok temu), w końcu to też ikarusashir pisze:Z Ikarusów godny pochwalenia jest 5254. Mam nadzieję, że pojawi się?Anna Jaworska pisze:Pokazanie starczego taboru sukcesywnie wycofywanego z ulic i torowisk jest zawsze problematyczne, jako miłośnicy chcemy by się pojawił, jednak przewoźnicy są najczęściej zdania że wolą pokazać to czym można się pochwalić, a więc najnowsze nabytki.
DTP 2011
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
W zeszłym roku były dowozówki.Domasq12 pisze:R-3 jest obecnie najnowocześniejszą zajezdnią autobusową to tam można zorganizować DTP. Ewentualnie ten zakład można wybrać jako "model pokazowy" i dowozić zwiedzających
Podobno kiedyś tam gdzieś tam miłośnicy za bardzo się rozpanoszyli po R-1 i teraz nie ma DTP na zajezdniach.Domasq12 pisze:osobiście wolałbym całość umieścić na R-1, gdzie jest bezpośredni dostęp do zajezdni tramwajowej, ale cóż...
Na DTP ma być szeroko rozumiane "pożegnanie Ikarusów"...
R-4 na dziś to plac budowy. Przerabiany jest wjazd, duże wykopy są na placu przy tokarce podtorowej (sam wjazd na nią bywa zamykany lub obsługa odbywa się jednym torem). Wpuszczenie ludzi, żeby szwendali się w tych okolicach niesie ryzyko, że ktoś sobie zrobi krzywdę. Dodatkowo na R-4 nie ma jak dojechać tramwajem z Młocin (przez Bemowo, Wolę i Żoliborz nikt nie będzie jeździł), a autobusowo pojazdem większym jak solina i nie ma jak tam zawrócić. Stąd podjęliśmy decyzję o nieudostępnianiu R-4. Zastanawiamy się z TW nad innym zakładem.Tranzystor pisze:Pewnie na Młocinach, ale wtedy nie będzie wycieczki do R-4![]()
Będzie linia tramwajowa spacerowa z Młocin na Piaski.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
-
Michalk001
Masz taką potrzebę?Michalk001 pisze:Pchanie 13N na czas.
Obsługa N-kami?MisiekK pisze:Będzie linia tramwajowa spacerowa z Młocin na Piaski.
Huta obok, jakiegoś hutnika mogliby udostępnićJKTpl pisze:No to jak szaleć to szaleć - PSP, ZOM, ktoś-od-przetapiania i ratownictwo medyczne dla wyżej wymienionych.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
Nie tylko. Ale za wcześnie na podawanie numerów taborowych.Wolfchen pisze:Obsługa N-kami?