Nie licząc pięciu czy siedmiu autobusów obu kursujących Płocką linii, które utknęły w zatrzymaniu i musiały być tyłem wycofywane, oraz przeniesienia ruchu na ciągi alternatywne.pawcio pisze:Śmiertelne potrącenie na Płockiej nie spowodowało utrudnień większych niż konieczność małego objazdu. Więc to na pewno nie ten powód.
Linie mikrobusowe
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
bartoni722
- R-9 Chełmska
-
bartoni722
A w tym samym poście napisałem:person pisze:Przecież to nie chodzi o to ile zajmie przejazd objazdem na pustej ulicy, tylko ile zajmie przejazd objazdem, na który przeniósł się ruch z zamkniętej ulicy i występują związane z nim utrudnieniaBywalec pisze:Przejazd objazdem w kierunku <M> Młocin dla 103 to max. 5 minut dłużej.
Mieszkam w tej okolicy, akurat wracałem do domu w tym czasie, specjalnie patrzyłem co się stało, jak zauważyłem 103 na Skierniewickiej. Tłoku na objazdach nie było.Na czynnym odcinku Płockiej jak i drogach objazdowych dla 103 nie było korków.

Przy czym, korki nie muszą objawiać się na trasach objazdowych. Mogą one pojawić się przed trasą objazdową. A to mogło oznaczać, że 103 trafiło na korek wcześniej, co spowodowało, że zaczęło jeździć jak chciało.Bywalec pisze:A w tym samym poście napisałem:Mieszkam w tej okolicy, akurat wracałem do domu w tym czasie, specjalnie patrzyłem co się stało, jak zauważyłem 103 na Skierniewickiej. Tłoku na objazdach nie było.Na czynnym odcinku Płockiej jak i drogach objazdowych dla 103 nie było korków.
A więc:primoż pisze:Przy czym, korki nie muszą objawiać się na trasach objazdowych. Mogą one pojawić się przed trasą objazdową. A to mogło oznaczać, że 103 trafiło na korek wcześniej, co spowodowało, że zaczęło jeździć jak chciało.Bywalec pisze:A w tym samym poście napisałem: Mieszkam w tej okolicy, akurat wracałem do domu w tym czasie, specjalnie patrzyłem co się stało, jak zauważyłem 103 na Skierniewickiej. Tłoku na objazdach nie było.
Czyli przed trasą objazdową w kierunku Dw. Zachodniego brak korków, zaś na trasie od Dw.Zachodniego do przystanku Krzyżanowskiego jest bardzo mały ruch. Oznacza to, że wczorajsza nieregularność na tej linii nie była spowodowana wypadkiem na Płockiej, chyba że autobusy, które utknęły na Płockiej włączając się do ruchu jechały stadem.Na czynnym odcinku Płockiej [...] nie było korków.

Ewentualne składy które ostatnio są widywane są spowodowane wtyczkami, które jadąc na półpusto w pół taktu doganiają lekko opóźnione przez spore wymiany pasażerskie planowe brygady. Ale nie zawsze tak się dzieje i czasem grzecznie jadą w równych odstępach.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Chyba nie przeczytaliście tego:
Glonojad pisze:Nie licząc pięciu czy siedmiu autobusów obu kursujących Płocką linii, które utknęły w zatrzymaniu i musiały być tyłem wycofywane
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tylko chyba gdzieś się zgubił temat 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.