Wypadki i awarie - 2011
Moderator: vernalisadonis
-
Nadal pracuje, jego informacja z wczoraj, ale nie związana z KM. Na stronie ŻW jego ostatnie artykuły są z 14 września i dopiero ten wczorajszy.Bernard pisze:Swoją drogą ciekawe gdzie się podziewa nasz drugi ulubiony redaktor - Gałuszko. Już kilka miesięcy go nie słyszałem.primoż pisze:ZTCP to chadza w okularach, ale chyba ma za słabe szkła.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Reanimacja na pl. Politechniki, tramwaje w strone Ochoty stoja.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Dziś przed godziną 15 nastąpiło zatrzymanie ruchu na 11 Listopada na jakieś 25 min. To chyba było coś z siecią. W międzyczasie 23 kursowało: NOWE BEMOWO - ... - Jagiellońska - Starzyńskiego - Odrowąża - Budowlana - Rembielińska - Annopol - ANNOPOL/ŻERAŃ WSCHODNI. Po przywróceniu ruchu z niewiadomych przyczyn 23 zamiast skręcić w Stalową jechało prosto, 11 Listopada.
W dniu wczorajszym na Żeraniu FSO tramwaj linii 18 r(808+816) raczył z pełnym impetem zaparkować w składzie 2010+2011
Posprzątanie tego wszystkiego zajęło ponad dwie godziny.
Później 808+816 narobił zamieszania podczas ściągania do zajezdni tak wiec przez ponad godzinę tramwaje l. 17 zawracały na Twardowskiej
Posprzątanie tego wszystkiego zajęło ponad dwie godziny.
Później 808+816 narobił zamieszania podczas ściągania do zajezdni tak wiec przez ponad godzinę tramwaje l. 17 zawracały na Twardowskiej
Widziałem go chwilę po tym (na BW 1920), nawet chciałem wpisaćnetkuu pisze:3118 9 około godz. 8.40 na przystanku Korotyńskiego w kierunku centrum Pani motornicza kazała opuścić tramwaj, dodała jeszcze, że z uszkodzonym pojazdem nie może kontynuować dalszej jazdy;). Następnie na tablicach wyświetlone bylo PRZEJAZD TECHNICZNY.
Uprzedziłem Cię . Podczas opuszczania swing'a oczywiście nie zabrakło kłótni. Starsza Pani awanturowała się i powidziała "jechał do tej pory to było dobrze" motornicza zdenerwowała się otworzyła drzwi do 'kokpitu' i powiedziała - jeżeli jest Pani taka mądra to proszę wsiadać i poprowadzić tramwaj dalej.ZEA_R-0 pisze:Widziałem go chwilę po tym (na BW 1920), nawet chciałem wpisaćnetkuu pisze:3118 9 około godz. 8.40 na przystanku Korotyńskiego w kierunku centrum Pani motornicza kazała opuścić tramwaj, dodała jeszcze, że z uszkodzonym pojazdem nie może kontynuować dalszej jazdy;). Następnie na tablicach wyświetlone bylo PRZEJAZD TECHNICZNY.