Wypadki i awarie - 2011
Moderator: vernalisadonis
- ZaciszaniN
- Kontakt:
To już druga z kolei brygada. Pół godziny temu poległo 202/N03 z "Grodzia".
Poza tym niech MZ żałuje, że nie jest jasnowidzem, bo gdyby był to dzisiaj w godzinach wieczornych mógłby się przejechać objazdem dla 189 i 401 w kierunku Włoch: Al. Krakowską, Krakowiaków i Orzechową, wprowadzonym po zderzeniu aut prywatnych na skrzyżowaniu Łopuszańska/Grójecka.
Poza tym niech MZ żałuje, że nie jest jasnowidzem, bo gdyby był to dzisiaj w godzinach wieczornych mógłby się przejechać objazdem dla 189 i 401 w kierunku Włoch: Al. Krakowską, Krakowiaków i Orzechową, wprowadzonym po zderzeniu aut prywatnych na skrzyżowaniu Łopuszańska/Grójecka.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- ZaciszaniN
- Kontakt:
243/N37 o godzinie 1:54. A Ty nie masz co robić o tej porze tylko radyjka słuchać
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- gregory5576
- Kontakt:
Rezerwa jest na centralnym i obsługuje wszystkie brygady nocnelevar pisze:No to N03 ma dziś niezłego pecha. Ciekawe, co się stało grodziskowemu N03, bo tenże rezerwy nocnej nie ma .
Tylko jak kierowca jest cipą, to nie wyjedzie. Osobiście raz pilotowałem kierowcę z rezerwy nocnej na N03, bo powiedział, że nie zna.
Kierowcę z macierzystego zakładu, dodam .
Poza tym rezerwa MZA nie wyjeżdża za ajentów. Dziękuję. Jestem tego samego zdania co Adam G. - rezerwa powinna być podpięta pod ZTM i to dyżurny ZTM powinien decydować o jej wdrożeniu, po otrzymaniu zgłoszenia awarii wozu od przewoźnika (przewoźnik ma taki obowiązek).
Kierowcę z macierzystego zakładu, dodam .
Poza tym rezerwa MZA nie wyjeżdża za ajentów. Dziękuję. Jestem tego samego zdania co Adam G. - rezerwa powinna być podpięta pod ZTM i to dyżurny ZTM powinien decydować o jej wdrożeniu, po otrzymaniu zgłoszenia awarii wozu od przewoźnika (przewoźnik ma taki obowiązek).
- Bastian
- Sułtan Maroka
Wy-wrot-kę?!Pawel_ pisze:A213 holowany przez jakąś wywrotkę
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
http://phototrans.eu/14,425024,0,Man_M2 ... 4984J.htmlBastian pisze:Wy-wrot-kę?!Pawel_ pisze:A213 holowany przez jakąś wywrotkę
- gregory5576
- Kontakt:
levar pisze:Poza tym rezerwa MZA nie wyjeżdża za ajentów
Sam,jechałem za grodzia N14