Skoro skręcał w prawo z Chłopickiego w Szaserów, to już był jako 102, nie pisz głupot.ashir pisze:Na 102 też nie, zobacz o której zaczyna na PKP Olszynka Grochowska.
Wypadki i awarie - 2011
Moderator: vernalisadonis
-
-
zaczyna 21.09 jak coś...bartoni722 pisze:Tak, ale napisał, że na 102 (a i godzina napisania postu bardziej skłaniałaby mnie do tego, że to było 102).
[ Dodano: |16 Gru 2011|, 2011 22:51 ]
5318 stał po 18 na moście Łazienkowskim na wysokości Wisłostrady. Być może hamulce się zjarały, bo gaśnica była używana, a bok biały...
-
linkbartoni722 pisze:Wóz 5400 został podmieniony przez 833x, jak coś.
Info od Aleksandra2560.
"Starsza kobieta została potrącona przez autobus linii 523."
I autobus już wykonywał kurs, tylko levar podał błędną informację...
-
Ależ to wcale nie jest takie nieprawdopodobne. W Radomiu po podłączeniu światełek na kilkunastu drzewach przy jednej z ulic przez kilka dni gasły latarnie i sygnalizacja świetlna. Po prostu urządzenia nie wytrzymywały zwiększonego poboru energii.Pingwin pisze:Teresa Kotwica z Tramwajów Warszawskich pisze:Nie wiemy, skąd ten spadek napięcia. Być może to przez ozdoby świąteczne, które pojawiają się w całym mieści
- Bastian
- Sułtan Maroka
A te z kolei z gammy Oriona.Szymon pisze:Czy tramwaje nie są zasilane z własnych podstacji?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Ja wiem, że na spotkaniu było pewno fajnie ale wróćcie na ziemię A jeżeli na siłę wymyślasz coś do cycatów to sorry, suszy...Bastian pisze:A te z kolei z gammy Oriona.Szymon pisze:Czy tramwaje nie są zasilane z własnych podstacji?
To może w elektrowni był spadek zasilania i dziwnym cudem tylko tramwaje dotknął?
- Bastian
- Sułtan Maroka
Na szczęście nie ma po czym mnie suszyćSzymon pisze:A jeżeli na siłę wymyślasz coś do cycatów to sorry, suszy...
Ja taki jestem na co dzień
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow