To chyba najwyższa pora nadrobić to kilkumiesięczne zaniedbaniefik pisze:Od sierpnia nie było poważnych opóźnieńBJ pisze: Jednak jedyne, co mnie boli, to to, że to TLK Tour De Pologne... Miałem nim jechać swego czasu na Mazury, ale był opóźniony 3h i generalnie słyszałem, że to pociąg-legenda, jeśli chodzi o opóźnienia.
Jak dojechać szybko i sprawnie?
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- R-9 Chełmska
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
No i właśnie tego się boję...Paweł_K pisze:Pod warunkiem, że TdP przyjedzie o czasie
Mam nadzieję, że będzie w miarę o czasie, bo to nie Warszawa, że o każdej godzinie lepiej lub gorzej, ale wszędzie się da dojechać, tylko bardzo wiejska wieś z nienajlepszą - rzekłbym - komunikacjąfik pisze:Od sierpnia nie było poważnych opóźnień
- fik
- Naczelne Chamidło
Spoko, ostatnio organizowałem sylwestra na 35 osób (i psa) w miejscowości, gdzie zbiorkom dojeżdża tylko w dni nauki szkolnej i jakoś wszyscy dotarli, więc i Ty dasz radę;)BJ pisze: Mam nadzieję, że będzie w miarę o czasie, bo to nie Warszawa, że o każdej godzinie lepiej lub gorzej, ale wszędzie się da dojechać, tylko bardzo wiejska wieś z nienajlepszą - rzekłbym - komunikacją![]()
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ewentualnie 181. Na pewno komfort podróży wyższy niż w 114, a jakiejś potężnej różnicy w czasie przejazdu nie ma.BJ pisze:W sobotę na 9 wybieram się na olimpiadę z WOSu na UKSW.
Z Wilanowskiej metrem na Pl. Wilsona i 114 najlepiej?
Wiesz, akurat w kwestii pociągów, to wolę póki co radzić się lepiej zorientowanych ode mnie, a UKSW jest chyba z 30 km ode mnie, więc mam prawo nie wiedzieć, czym tam najlepiej się doczłapać o tak straszliwej porze, jaką jest godzina 9 rano w sobotę.reserved pisze:Ten temat powinien się zwać "Jak BJ ma dojechać szybko i sprawnie?".
Nadal tylko nie napisałeś, dokąd na to UKSW chcesz się dostaćBJ pisze:Wiesz, akurat w kwestii pociągów, to wolę póki co radzić się lepiej zorientowanych ode mnie, a UKSW jest chyba z 30 km ode mnie, więc mam prawo nie wiedzieć, czym tam najlepiej się doczłapać o tak straszliwej porze, jaką jest godzina 9 rano w sobotę.reserved pisze:Ten temat powinien się zwać "Jak BJ ma dojechać szybko i sprawnie?".
noidea
- Bastian
- Sułtan Maroka
BJ pisze:W sobotę na 9 wybieram się na olimpiadę z WOSu na UKSW.
Z Wilanowskiej metrem na Pl. Wilsona i 114 najlepiej?
KwZ pisze:Które UKSW?
Rany, myślcie, ludzie. Umiecie dojechać 114 na Dewajtis?Adam G. pisze:Nadal tylko nie napisałeś, dokąd na to UKSW chcesz się dostać
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow