Za ciasno, aby siÄ dostaÄ - 2012
Moderator: vernalisadonis
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
[quote="Zasady działania podforum "Obserwacje Brygadowe""]10. Za ciasno, aby się dostać
W temacie tym opisujemy sytuacje, gdy pojazd komunikacji miejskiej nie był w stanie pomieścić wszystkich chętnych na przejazd. [/quote]
W temacie tym opisujemy sytuacje, gdy pojazd komunikacji miejskiej nie był w stanie pomieścić wszystkich chętnych na przejazd. [/quote]
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Nikt się jeszcze nie wpisał? Może ja nie wiem, jak to funkcjonuje?
3009 na ?/9 ok. 19:21 na przystanku Hale Banacha Światełko do Nieba: ja, dwójka znajomych i kilka osób. Wsiedliśmy po chwili do zjazdowej, pustawej 15. Na pl. Narutowicza do tego u-boota chciał wejść następny tłum, ze 150 osób
3009 na ?/9 ok. 19:21 na przystanku Hale Banacha Światełko do Nieba: ja, dwójka znajomych i kilka osób. Wsiedliśmy po chwili do zjazdowej, pustawej 15. Na pl. Narutowicza do tego u-boota chciał wejść następny tłum, ze 150 osób
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
W piątki wieczorem wyjątkowo się rozluźniają chyba wszystkie przejeżdżające koło Zachodniego linie... autobusowe ZTM oczywiście
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
34xx na 226, kurs 15:18 przyjechał już na Lubelską ledwo zabieralny, z 15~ osób stojących na przystanku do autobusu dostały się 2-3. Autobus pozostał niezabieralny aż do Ząbkowskiej gdzie kilkanaście osób wysiadło i wreszcie kierowca miał chwilę oddechu - 4 osoby jechały za barierką. I tak jest codziennie. O tej godzinie z Grochowa, i rano o 7:40-8:10 na Grochów. Błagam, chociaż 7,5 w szczycie...
6, 20, 23, 26, 160, 509, N03
- Bastian
- Sułtan Maroka
A błagałeś, gdzie trzeba? Bo tu zdziałasz niewiele...Maybach pisze:Błagam, chociaż 7,5 w szczycie...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ten moment musiał kiedyś nadejść, wystarczyła ponad godzinna dziura: 5/178 A016 niezabieralny z przystanku SKOROSZE w kierunku Konwiktorskiej około 13:40.