Dla 80% tłumu niezauważalny, zwłaszcza jeśli stopniowy. Tak samo jak tabloidy wypierają gazety "poważniejsze".Bastian pisze:Pewnie tak, ale na ile był to proces zauważalny dla konsumentów?
Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Złoty nektar bogów
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
Pszeniczne
. Ale naprawdę, jak na piwo smakowe - wybitne. Orzeźwiające, pachnące, ale mają taki piwny, dobry posmak. Moja mama nie lubi piwa, chciałam jej dać spróbować - już z daleka kręciła nosem, że "śmierdzi piwskiem"
. Pierwszy raz trafiłam - zupełnie przypadkiem - w sklepie na tego corneliusa, jak trafię znów - robię zapas
. Tak samo ze śliwką w piwie. W moim rankingu wiśnia w piwie spada na trzecie miejsce wśród smakowców.

O taak! Doskonałe porównanie! Wygląda jak ludwik i smakuje jak ludwikyavorius pisze:[zielone lubuskie]
...o smaku płynu do naczyń. Pamiętam, że poszło do ścieku.
TaaaPiotrek pisze:Ale kolor lansiarski
Dokładnie taki. No zieleń to barwnik, jasna sprawa. O kolorze pistacji jak to bodajże informują na Lubuskim.Gronostaj pisze:smak jest jakiś taki... mydlany no właśnie
Wiśnia w piwie to jak dla mnie majstersztyk w dziedzinie naszych rodzimych piw smakowych. W takie upalne dni jak ostatnio sięgam często. Choć Fortuna wiśniowa też trzyma wysoki poziom.Gronostaj pisze:Wiśniowe też nie dorasta do pięt wiśni w piwie
No to muszę tego Corneliusa spróbować jak tak zachwalacie.
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Ja też wczoraj zakupiłem Lubuskie Jagodowe i Wiśniowe, na dziś do spróbowaniaGronostaj pisze:A w lodówce na jutro czeka piwo jagodowe, nie wiem, czego się spodziewać.
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
No, to mogę "recenzować" dalej - długi weekend to wspaniała sprawa, wypiłam więcej piwa niż w ciągu ostatniego pół roku łącznie
. Jagodowe smakuje mi bardziej od wiśniowego i uratowało w moich oczach "lubuskie" jako markę - jak już pisałam, wiśnia d.. nie urywa, a to zielone jest wręcz podłe. Jagódka dobra, pachnąca. Bez rewelacji, ale i bez rozczarowania. Hehe, dziś wracam do Warszawy, będzie uzupełnienie zapasów
.
. Mniam 
. I chyba będę się musiała w końcu wybrać. JotPeCet mi ostatnio polecał sklep na JP2, też mnie tam jeszcze nie było i pewnie też niebawem odbędę pielgrzymkę
.
Powiem szczerze, że ja myślałam, że to "piwo jak piwo", ale naprawdę jest z niczym nie porównywalnePiotrek pisze:No to muszę tego Corneliusa spróbować jak tak zachwalacie.
Wstyd się przyznać, ale nigdy tam nie byłamyavorius pisze:na Pejzażową do pana Arka