Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Howard Webb był ostatnio na szkoleniu w Polsce
Polska Szkoła Sędziowania dotarła do Anglii 
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Decydujące o mistrzostwie Polski (ktoś w końcu musi nim zostać) będą cztery mecze: w Warszawie, Łodzi, Chorzowie i Krakowie. W każdym z tych miast może być konieczna dekoracja i koronacja nowego mistrza kraju. Wiecie jak Ekstraklasa SA rozwiązała problem? Dostarczą puchar... samochodem na odpowiedni stadion. Bardzo, ale to bardzo mnie ciekawi jak mają zamiar to zrealizować. Nawet odliczając Warszawę (chociaż - cholera wie, Legia umie zagrać na dowolnym poziomie z dowolnym rywalem, reszta wyników też ma charakter losowy, bo umiejętności piłkarzy są na zbliżonym, okołozerowym, poziomie). No i co się stanie, jak ktoś przypadkiem walnie ważną bramkę w końcówce?
Ustawią samochód gdzieś koło Piotrkowa Trybunalskiego i będą się modlić by trafił do Łodzi lub Chorzowa, ewentualnie w trakcie będą nim kierować tak by jak najszybciej dojechał do celu, ale pewnie i tak to z 1-1,5 godziny zajmie, chyba, że mają jakieś dobre auto.Szeregowy_Równoległy pisze:Decydujące o mistrzostwie Polski (ktoś w końcu musi nim zostać) będą cztery mecze: w Warszawie, Łodzi, Chorzowie i Krakowie. W każdym z tych miast może być konieczna dekoracja i koronacja nowego mistrza kraju. Wiecie jak Ekstraklasa SA rozwiązała problem? Dostarczą puchar... samochodem na odpowiedni stadion. Bardzo, ale to bardzo mnie ciekawi jak mają zamiar to zrealizować. Nawet odliczając Warszawę (chociaż - cholera wie, Legia umie zagrać na dowolnym poziomie z dowolnym rywalem, reszta wyników też ma charakter losowy, bo umiejętności piłkarzy są na zbliżonym, okołozerowym, poziomie). No i co się stanie, jak ktoś przypadkiem walnie ważną bramkę w końcówce?
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
z Piotrkowa? Przez wykopki na S8? W godzinę? Hm.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
A oficjalne wręczenie medali nie będzie w Warszawie na jakiejś gali?
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Do Łodzi w godzinę się nie wyrobią?Glonojad pisze:z Piotrkowa? Przez wykopki na S8? W godzinę? Hm.
Polecam: http://www.zm.org.pl
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Medale jak medale, ale po meczu świeżo koronowany mistrz musi dostać od razu po meczu taki czaderski puchar. Niestety, moja sugestia, którą wysłałem do Ekstraklasy, żeby tegoroczny puchar był wierną repliką muszli klozetowej, została bez odzewuM_Szymkowiak pisze:A oficjalne wręczenie medali nie będzie w Warszawie na jakiejś gali?
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
A Messi strzela 50 gola w lidze. To jest niesamowite....
Barcelona żegna Pepa, ostatni mecz pod jego wodzą na CN, smutno smutno...

Barcelona żegna Pepa, ostatni mecz pod jego wodzą na CN, smutno smutno...
Puchar to stoi przecież w gablocie na R22 to po co go gdzieś wozićSzeregowy_Równoległy pisze:Medale jak medale, ale po meczu świeżo koronowany mistrz musi dostać od razu po meczu taki czaderski puchar.
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Do Łodzi owszem, do Chorzowa być może, do Krakowa i Warszawy - bez szans.kajo pisze:Do Łodzi w godzinę się nie wyrobią?Glonojad pisze:z Piotrkowa? Przez wykopki na S8? W godzinę? Hm.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
michał1984
Więc kilka słów o ostatniej kolejce
więc tak laske kłade czy Legia wygra czy nie i tak przegrała mistrza na własne życzenie.Wisła na bank przegra ze Sląskiem i Lenczyk bedzie świętować czy zasłużenie to juz nie mi oceniać.Ciesze sie tylko że Skorża nie przegrał mistrzostwa w ostatnim meczu zreszta i tak uważam ze powinien wyleciec razem z tymi po żal się boże piłkarzykami Blanco i Novo 
Biedny moderator jak nie może sobie poradzić zamyka kolejne tematy.Brawo 
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Na jakiej podstawie oceniasz formę Blanco? Gościa, który żyje z gry drugiej linii, która w Legii umie grać w defensywie, ale do przodu to już dramat? Myślisz, że Ljuboja bez powodu się wraca po piłkę pod linię środkową? Ktoś musi, a jak Ljubo nie rozegra, to nikt nie rozegra. No bo kto? Gol? Vrdoljak? Radović bez formy? Nie mam pojęcia, czy Blanco to dobry czy zły transfer. Wiem natomiast, że nie ma możliwości oceny jego wartości. Powinien zostać na kolejne pół roku. Przy tak grającej drugiej linii to i Huntelaar by w Legii nie strzelał bramek.
-
michał1984