O to mi własnie chodzi. Antenowa jest najszersza i ma najłagodniejsze skręty na skrzyżowaniach. I chyba wogóle nie ma progów. Klimontowska niestety maKrzysiek_S pisze:Kurde osobiście widziałbym linie tymczasową z PKP Wawer przez Lucerny , może Antenową [ któraś poprzeczna najszersza, albo jednokierunkowo?] Klimontowską - Trakt - Wąbrzeska - Kadetów ... Gocław.
To akurat nie problem, bo tam jest przewidziana nawierzchnia, która ma być zrobiona wcześniej niż sięgacze do posesji więc równie dobrze można by ją zrobić teraz.Krzysiek_S pisze:środkowy odcinek Wąbrzeskiej bez nawierzchni oraz skręt w Kadetów dośc ciasny
Myślę że nie bardzoKrzysiek_S pisze:To wszystko na ten czas by rozwiązywało sprawę . Tylko czy da radę wątpię.
Chociaż jakby się uparli to mogliby zrobić tymczasową jezdnię na rogu Lucerny i TL i zrobić na niej ruch wahadłowy tylko dla autobusów i wtedy mogli by powrócić do układu komunikacyjnego sprzed budowy kolektora z tym że 119 jechałoby Kadetów.
Osobiście boli mnie że nadal nie ma żadnych ruchów jeśli chodzi o budowę Nowozabielskiej na odcinku Kadetów-Gocław jako docelowej trasy dla autobusów. To powinno być robione zaraz po zrobieniu kolektora i tam powinno pojechać 213 lub 119.