Otóż to. Czy PB ma ilość miejsc mocno ograniczoną? No nie wiem, bo pókoi co mają świetny takt dużymi autokarami. Wiem, do Słonecznego im daleko, ale przez dzień zbierają więcej pasażerów.Wolfchen pisze:Podstawowa przewaga "Słonecznego" nad PB była właśnie taka, że można było dojechać bezpośrednio do Gdyni...
Z kolejowych, to tylko Neptun będzie się dla mnie liczył. Dlaczego? Bo przez Iławę rozkład jest ważny tylko do końca czerwca. Co nas czeka latem? Czort wie. A w przypadku Neptuna raczej wiele nie zepsują. No i dojadę do Gdyni. Ale jeżeli wrócą do taryfy EIC, to jak będę jechał prywatnie, to już się zastanowię nad Słonecznym, w którym komfort będzie taki sam
Na innych forach piszą, że z rowerami również nie ma problemu w PB...Natomiast zaletą Słonecznego jest to że mozna sie nie ograniczac specjalnie z bagazem, jak ktos chce wziąśc rower i 2 plecaki to raczej bez problemu będzie mógł to zrobic.
Ale kajaka chyba nie przewiozą, a w Słonecznym - tak
Teraz coś tam grzebali za Chabówką, ale to nie znaczy, że przez całe wakacje. Gorzej będzie na E65.KwZ pisze:A przypadkiem nie ma w tym roku KKA między Krakowem a Zakopanem? Jeśli tak, to kolej do Zakopca sensu nie ma.