Przegubowiec
Moderator: Szeregowy_Równoległy
Zdjęcia raczej nie. Może kącik publicystyczny, gdzie były przepisywane całe, czy większość artykułów. Parę dni przed zawieszeniem działalności ten 'kuncik' zniknął ze strony.
Swoją drogą - teraz odczuwam brak Przegubowca. Zawsze w sobotę, późnym wieczorem oglądałem sobie kolejną partię ciekawych fotek z CWSu, które dostarczał PB. Zamiast tego już po raz któryś czytam napis o zawieszeniu działalności 1.06...
Swoją drogą - teraz odczuwam brak Przegubowca. Zawsze w sobotę, późnym wieczorem oglądałem sobie kolejną partię ciekawych fotek z CWSu, które dostarczał PB. Zamiast tego już po raz któryś czytam napis o zawieszeniu działalności 1.06...
Ja raczej myślę że "roszczenia osób trzecich" to osoby które na zdjęciach się załapały, a ich twarze nie zostały "ukryte" czyli kierowcy, przechodnie itp.
A ja myślę, że czas zakończyć tą giełdę domysłów i zaczekać na wyjaśnienia, które za kilka dni się pojawią.PP pisze:Ja raczej myślę
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Już nie przesadzajmyPP pisze:Ja raczej myślę że "roszczenia osób trzecich" to osoby które na zdjęciach się załapały, a ich twarze nie zostały "ukryte" czyli kierowcy, przechodnie itp.
Przegubowca śledzę już od prawie 10 lat i to właśnie z niego czerpałem większość swojej wiedzy. Od tego czasu wielokrotnie się przepoczwarzał, ale do dzisiaj pamiętam jego wystrój z pierwszego dnia moich odwiedzin, z dużym zdjęciem niebieskiego Ik280.53 na czołówce
-
prosper5250
Przegubowca wykończyła tzw. sytuacja mentalna w branży (olewactwo), "wypalenie" dwóch z aktywnych założycieli (kij im w oko), oraz pewna "polska" korporacja. To ostatnie zadecydowało.
Jako że dokładałem się od pół roku na serwer, oddałem portalowi setki godzin na poprawianie błędów, porządkowanie i wrzuciłem 417 zdjęć, mam pieprzone prawo o tym do cholery powiedzieć! Prośby o rozwagę, o zachowanie spuścizny i wyłączenie emocji nie pomogły.
Jako że dokładałem się od pół roku na serwer, oddałem portalowi setki godzin na poprawianie błędów, porządkowanie i wrzuciłem 417 zdjęć, mam pieprzone prawo o tym do cholery powiedzieć! Prośby o rozwagę, o zachowanie spuścizny i wyłączenie emocji nie pomogły.
- MeWa
- Cukiereczek
Nie ma obowiązku ukrywania twarzy osób trzecich. To nie portrety.PP pisze:Ja raczej myślę że "roszczenia osób trzecich" to osoby które na zdjęciach się załapały, a ich twarze nie zostały "ukryte" czyli kierowcy, przechodnie itp.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Uważam że cokolwiek nie byłoby powodem zawieszenia/likwidacji Przegubowca, powinno zostać jak najszybciej rozwiązane, a sam serwis powinien wrócić do świata żywych.
Jest to bez wątpienia najbardziej rozpoznawalny serwis i fotogaleria warszawskiej komunikacji miejskiej. Wie o nim masa kierowców i wszelkiej maści innych pracowników transportu zbiorowego. Często właśnie dzięki temu wiedzą, kim w ogóle jest miłośnik, co robi i jakie są tego powody.
Jakby co, publicznie składam chęć pomocy - jeśli tylko jest taka potrzeba i możliwość.
Jest to bez wątpienia najbardziej rozpoznawalny serwis i fotogaleria warszawskiej komunikacji miejskiej. Wie o nim masa kierowców i wszelkiej maści innych pracowników transportu zbiorowego. Często właśnie dzięki temu wiedzą, kim w ogóle jest miłośnik, co robi i jakie są tego powody.
Jakby co, publicznie składam chęć pomocy - jeśli tylko jest taka potrzeba i możliwość.
noidea
-
prosper5250
-
prosper5250
Tu nie ma nic do wyjaśniania. Naliczona została kwota za materiały prasowe wykorzystywane w przegubowcowym "Przeglądzie Prasy".
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
A czy możesz ujawnić (o ile wiesz) tę kwotę?prosper5250 pisze:Tu nie ma nic do wyjaśniania. Naliczona została kwota za materiały prasowe wykorzystywane w przegubowcowym "Przeglądzie Prasy".