O Kolejach Mazowieckich - KM
Moderator: JacekM
Dlaczego wczoraj pociągi KM jeździły z flagami Szwecji i... Szwajcarii?
Flirta widziałem tak oflagowanego i chyba jeszcze jednego.
Że to ma coś wspólnego z Euro, to ja wiedziałem, bo co innegomarcin89 pisze:Może pomyliłeś się z flagą Danii, albo Anglii? Nawet nie zwróciłem uwagi na tą Szwajcarię
Tak, to była Dania
A te flagi są dobierane w jakiś sposób czy byle jak? Bo Szwecja nie jest z Danią w grupie, ale za to są sąsiadami
Też dzisiaj widziałem kibelka z takimi flagami, tj. KM701. Dania i szwecja. Ale ta druga już przecież odpadła?ZEA_R-0 pisze:Że to ma coś wspólnego z Euro, to ja wiedziałem, bo co innego
Tak, to była DaniaZapomniałem, że ona też ma w fladze biały krzyż na czerwonym tle
A te flagi są dobierane w jakiś sposób czy byle jak? Bo Szwecja nie jest z Danią w grupie, ale za to są sąsiadami
Przy okazji...
P-Pinkie Pie? TUTAJ?
Chyba byle jak… w ELF-ie którym dzisiaj jechałem zatknięte były flagi Szwecji i Irlandii…ZEA_R-0 pisze: Tak, to była DaniaZapomniałem, że ona też ma w fladze biały krzyż na czerwonym tle
A to że nie są w grupie, to mogło być specjalnie, żeby na jednym pociągu nie było flag dwóch rywalizujących ze sobą drużyn.
Przecież wiesz, że ona ma tendencje do pojawiania się w różnych dziwnych miejscach, nawet jeżeli logicznie jej być tam nie powinnoVLnt7 pisze:Przy okazji...
P-Pinkie Pie? TUTAJ?
Na nowej stronie KM trochę bezsensu są wyszczególnione utrudnienia
na samym początku są ułożone od najwcześniejszej godziny danego dnia, a potem przechodzi w utrudnienia z poprzednich dni, dzięki temu zamiast szybko widzieć czy są jakieś utrudnienia trzeba się przekopać na odpowiednia stronę i przeczytać wszystko od początku żeby znaleźć potrzebne informacje.
dużo lepiej jak by umieszczali informacji chronologicznie od najnowszego
na samym początku są ułożone od najwcześniejszej godziny danego dnia, a potem przechodzi w utrudnienia z poprzednich dni, dzięki temu zamiast szybko widzieć czy są jakieś utrudnienia trzeba się przekopać na odpowiednia stronę i przeczytać wszystko od początku żeby znaleźć potrzebne informacje.
dużo lepiej jak by umieszczali informacji chronologicznie od najnowszego
Jednak pudło, widziałem Hiszpania+Szwecja. Ale Dania+Niemcy też byłyVilén pisze:A może i ta teoria jest prawidłowa, bo pociąg którym wracałem miał flagi Hiszpanii i Portugalii...ZEA_R-0 pisze:A te flagi są dobierane w jakiś sposób czy byle jak? Bo Szwecja nie jest z Danią w grupie, ale za to są sąsiadami

^^ widzicie go? On rozpędza się do 300 km/h a pendolino 200 km/ na 80 km...