Komunikacja w okresie letnich wakacji 2012
Moderator: Wiliam
Może to ma po prostu związek z BWL-ką z 208? Skoro na 208 ścinają rozkład to na 209 coś tam też muszą przerobić.Georg pisze:209
[ Dodano: |27 Cze 2012|, 2012 11:00 ]
Mnie z kolei zaskoczyło to, że linia 102 jest bardzo lubianą linią przez mieszkańców Pragi.kveld pisze:Potrafi wsiąść sporo. Ogólnie sporo osób jeździ z rejonu ZP Rawar, Rozłucka czy Przyczółek Grochowski do tramwajów na Waszyngtona (rano mimo buspasa na TŁ to jest nadal szybciej do ZP Centrum niż 520 czy 525, o dojeździe np do ZP Muzeum Narodowe czy DH Smyk nawet nie wspominając) i odwrotnie.
Na 209 może być też 30/30/30 tylko inaczej, w końcu 319 będzie zawieszone. Całkiem być może, że dadzą rozkład zeszłoroczny, który z grubsza różnił się tym, że dłuższe postoje miał na Jeziorkach zamiast na Ursynowie Płn.
Zresztą przed tamtymi wkacajami 209 miał w szczycie częstotliwośc co 20, w wakacje zeszło na 30/30/30 i po wakacjach tak zostało, tylko nieco poprzestawiane.
Zresztą przed tamtymi wkacajami 209 miał w szczycie częstotliwośc co 20, w wakacje zeszło na 30/30/30 i po wakacjach tak zostało, tylko nieco poprzestawiane.
Popatrz, jaka franca!
14 może wrócić, to zależy od całego układu tramwajowego. E-2 myśle że dlatego zostawili, ponieważ 171 które krąży po Królewskiej i Grzybowskiej nie stanowi tak dobrej oferty przewozowej jak przed objazdem.
"Livin' On A Prayer"
----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
----------
Linie blisko mojego domu.
M2, 106, 162, N14, N16, N64.
----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
----------
Linie blisko mojego domu.
M2, 106, 162, N14, N16, N64.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Po cóż? Na Polskiego Busa? Większość Ochoty i tak się będzie musiała przesiąść...fik pisze: Otóż to. Dla Ochoty bezpośredni dojazd do metra Wilanowska może być przydatny,
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.