Nowe przystanki kolejowe w Warszawie
Moderator: JacekM
O to, żeby nie było przypadkiem kwiatka typu "Warszawa Zacisze-Wilno" czy tego typu wariacji...MeWa pisze:Ale chodzi Ci o człon Warszawa czy...?
W komunikacie KM jest po prostu Warszawa Wilno, więc mam nadzieję, że tak będzie
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 255 | 414 | 523 | N43
Znając życie uruchomią przystanek ale będzie w II strefie z racji tego, że Rada Warszawy nie uchwali na czas uchwały o przystankach granicznych...VLnt7 pisze: Przynajmniej tam u nich będzie można jeszcze kupować jednostrefowe bilety, ponieważ teraz na jednostrefowym można tylko wsiąść do pociągu i wysiąść, zanim odjedzie.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A tunel w Ząbkach to nie ma szansy obsunąć się na rozbudowę trasy do 4 torów?JotPeCet pisze:Szkoda że nie dało się skoordynować tego z budową tunelu w Ząbkach - gdzie projekt również zakłada wstrzymania ruchu.29 Ikarusów pisze:Spore cięcia w ruchu kibelków na tej linii. Będzie jeszcze straszniej...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Mamy w stolicy Warszawę Włochy, może być Warszawa Wilno.Adam G. pisze:Szczerze - wszystko będzie lepsze niż "Warszawa Wilno". "Warszawa Osiedle Wilno" choćby.