Niby czemu? Komunikacja miejska to nie instytucja charytatywna. Kto płaci ten ma.Aleksander2560 pisze:Szczerze? Gówniane tłumaczenie...pawcio pisze:Tak Konstancin zapłacił, tak Konstancin ma.
Linie nocne po reformie
Moderator: Wiliam
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Będzie prywata. Nie próbuję zrozumieć sensu puszczenia N13/63 przez Babkę. Natomiast chciałbym zrozumieć, czemu od Bankowego tu musi jechać do JP2? Nie mogłoby cokolwiek w nocy jeździć koło mnie? Andersa to jakaś przeklęta ulica, niegodna linii nocnej? No kurwa żesz mać, po JP2 jeździ pięć linii, stadami w różnych konfiguracjach, a u mnie nic.
Chyba trochę za późno sobie przypomniałeś. Pisałeś do ZTM w tej sprawie, jak pojawiły się pierwsze informacje o zmianie trasy N1/63?
Oczywiście N1/63 i N46 w kierunku DC jeżdżą w odstępach czterominutowych.Szeregowy_Równoległy pisze:po JP2 jeździ pięć linii, stadami w różnych konfiguracjach, a u mnie nic.
Czuję się, jakbym miał znajomości przynajmniej na samej górze, ktoś sprezentował mi kolejne linie pod domem. Teraz mogę już wybierać pomiędzy metrem, N02, N13, N41, N44, N46, N63, N91Szeregowy_Równoległy pisze:Będzie prywata. Nie próbuję zrozumieć sensu puszczenia N13/63 przez Babkę. Natomiast chciałbym zrozumieć, czemu od Bankowego tu musi jechać do JP2? Nie mogłoby cokolwiek w nocy jeździć koło mnie? Andersa to jakaś przeklęta ulica, niegodna linii nocnej? No kurwa żesz mać, po JP2 jeździ pięć linii, stadami w różnych konfiguracjach, a u mnie nic.
A tak na serio - nie potrafię zrozumieć, po co N13 i N63 jadą najpierw do Bankowego, a potem do Feminy. Znacznie bardziej logicznym rozwiązaniem byłoby puszczenie ich przez Andersa, albo na odwrót - niech one sobie jadą JPII od początku, za to wygiąć N46.
Problemem na Andersa w tę stronę są tylko przystanki, lub raczej ich brak
noidea
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Z-1 udowodniło, że to nie jest problem. Dało się w dzień, więc tym bardziej powinno się dać w nocy.Adam G. pisze:Problemem na Andersa w tę stronę są tylko przystanki, lub raczej ich brak
Wbrew pozorom może nie być to takie oczywiste. Czasy przejazdu do następnego sabatu w wielu przypadkach mocno utrudniają takie zabawy.Szeregowy_Równoległy pisze:Dało się w dzień, więc tym bardziej powinno się dać w nocy.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Różnica rzędu dwóch-trzech minut byłaby aż tak znacząca?
- Solaris U10
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
A N12/62 oraz N46? Też nie da się nic urwać? Nie twierdzę, że akurat N13/63 powinno przez Andersa jeździć. Twierdzę tylko, że coś z JP2 powinno się na Andersa przenieść. Tak jak coś powinno jeździć Towarową i Okopową w obu kierunkach.
- Emyl
- Podrzędne Chamidło
- Kontakt:
Dobre by było N12+N62, bo jak ucieknie ostatnie 718, to jest kicha. O żałośnie krótkim czasie kursowania 190 już lepiej nie mówić. A najlepsze, że ostatnie kursy 190, 512 i 527 są prawie o jednej porze: 23:16, 23:23, 23:26 i potem 718 23:34. Wszystkie te kursy solidnie zapchane, a po nich sporo osób kombinujących, jak dostać się na Radzymińską.Szeregowy_Równoległy pisze:A N12/62 oraz N46? Też nie da się nic urwać? Nie twierdzę, że akurat N13/63 powinno przez Andersa jeździć. Twierdzę tylko, że coś z JP2 powinno się na Andersa przenieść. Tak jak coś powinno jeździć Towarową i Okopową w obu kierunkach.
Jakby nie było, komunikację nocną mamy świetną, ale trochę szkoda, że węzły przesiadkowe funkcjonują zupełnie inaczej w dzień i w nocy. Jest to problematyczne w godzinach "pośrednich".
[ Dodano: |20 Wrz 2012|, 2012 01:32 ]
Albo nie ruszać N13+N63, a N12+N62 dać tak:A tak na serio - nie potrafię zrozumieć, po co N13 i N63 jadą najpierw do Bankowego, a potem do Feminy. Znacznie bardziej logicznym rozwiązaniem byłoby puszczenie ich przez Andersa, albo na odwrót - niech one sobie jadą JPII od początku, za to wygiąć N46.
...al. Jana Pawła II - al. Solidarności - Andersa - Muranowska - Bonifraterska - Międzyparkowa - Słomińskiego - blablabla...