A jak byłem we środę w Czechach, to ichnie automaty do zwrotu butelek przyjęły mój (i mojej rodziny) zapas szkła z tej auchanowej promocji - dwa dziesięciopaki Staropramena miałem za darmo
Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Złoty nektar bogów
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Jakiś czas temu był w Auchan - również oryginalny czeski, chyba po 2,30 za butelkę, z ograniczeniem zakupu 10 sztuk na raz bodajże
A jak byłem we środę w Czechach, to ichnie automaty do zwrotu butelek przyjęły mój (i mojej rodziny) zapas szkła z tej auchanowej promocji - dwa dziesięciopaki Staropramena miałem za darmo
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Gdzie można nabyć drogą kupna Piwo na miodzie gryczanym (bodajże z Browaru Jabłonowo)? Serwują to w Antykwariacie i jest genialne, tylko cena typowo pubowa.
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
Widywałem to u siebie w bloku (Nowaka-Jeziorańskiego 9, na tyłach CH Promenada) w sklepiku z piwami. Ale dawno tam nie zaglądałem, więc nie wiem, czy jest na stanie.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
desert_eag
Ale temat umarł.. a jest kilka godnych nowości! 
Ciechan "10-letnie", Nasz Jubilat, zdecydowanie polecam, smakuje jak dobry marcak, ale Ciechan nie opisuje cóż to za rodzaj piwka.
Miłosław Marcowe, nie tak dobre jak Ciechan, ale pewnikiem warte spróbowania. Musze skosztować jeszcze butelkę zanim wyrobie sobie opinię ;-O
Gniewosz na miodzie akacjowym: nie jestem smakoszem miodowych, ale Gniewosz, po chorych eksperymentach z grejpfrutem i limonką, wypuścił wreszcie coś dobrego. Nie smakuje sztucznością, zdecydowanie godne polecenia.
Ciechan "10-letnie", Nasz Jubilat, zdecydowanie polecam, smakuje jak dobry marcak, ale Ciechan nie opisuje cóż to za rodzaj piwka.
Miłosław Marcowe, nie tak dobre jak Ciechan, ale pewnikiem warte spróbowania. Musze skosztować jeszcze butelkę zanim wyrobie sobie opinię ;-O
Gniewosz na miodzie akacjowym: nie jestem smakoszem miodowych, ale Gniewosz, po chorych eksperymentach z grejpfrutem i limonką, wypuścił wreszcie coś dobrego. Nie smakuje sztucznością, zdecydowanie godne polecenia.
www.dobowy.w.of.pl - Zapraszam 
-
desert_eag
- vernalisadonis
Browar Kormoran wypuścił niedawno nowe piwo Orkiszowe z czosnkiem. Jak byście widzieli je gdzieś w Warszawie to dajcie znać, bo chętnie bym tego spróbował.
Warszawa, 08.07.2014r., 8505/4A/519
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
-
desert_eag
Kupiłem tydzień temu na Rudnickiego. Cena około 5-6PLN. Jeszcze nie skonsumowane, ale może dziś...vernalisadonis pisze:Browar Kormoran wypuścił niedawno nowe piwo Orkiszowe z czosnkiem. Jak byście widzieli je gdzieś w Warszawie to dajcie znać, bo chętnie bym tego spróbował.
[ Dodano: |9 Lis 2012|, 2012 20:29 ]
Dobre! Czosneczek delikatny. Ale to jedorazowa akcja, a nie to co chciałbym pić regularnie
www.dobowy.w.of.pl - Zapraszam