nie, poprostu jedyne miejsca gdzie jezdze km to szkola i sklepy (np galeria mokotow = kino)piotram pisze:Ty to chyba pół dnia w galeriach przesiadujeszdjmc100 pisze: arkadii factory blue city
wola parku
do reala , do fort wola, ch bemowo do GM
do factory![]()
21 czy 36, czyli jaka jest Twoja ulubiona linia?
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
-
Adam
167-za SU18
130-Dojazd do Reduty
136-Dojazd do Blucka
SKM,KM-Dojazd do siostry Agnieszki do Ursusa i do Mobilisu i factory,dojazd do Tesco Piastów
WKD,KM-Dojazd do 2 siostry Pauliny do Grodziska i do Cioci do Milanówka,dojazd do Tesco Piastów
Autobus Tesco Piastów-Dojazd do Tesco
Autobus Geant-za dojazd do Geant,Ikea,Ursusa do siostry.
130-Dojazd do Reduty
136-Dojazd do Blucka
SKM,KM-Dojazd do siostry Agnieszki do Ursusa i do Mobilisu i factory,dojazd do Tesco Piastów
WKD,KM-Dojazd do 2 siostry Pauliny do Grodziska i do Cioci do Milanówka,dojazd do Tesco Piastów
Autobus Tesco Piastów-Dojazd do Tesco
Autobus Geant-za dojazd do Geant,Ikea,Ursusa do siostry.
to jest akurat twoj wybor,ja ja wybralem rowniez dlatego, bo praktycznie zawsze gdy gdzies jade, to ta linia, albo dojezdzam gdzies i sie przesiadamchruscik pisze:Bo jest to bardzo dobra linia... Pomimo jej spowolniania, wspomaga mnie na codzien w zyciu... pl zawiszy, centrum, discus, zacisze...djmc100 pisze: czemu dobry?
pzdr
niewiem czy gdzies takie cos jest....
otoz piszcie jaka linie najbardziej lubicie, kazdy moze glosowac tylko raz (tramwajowa lub autobusowa wszystko jedno, byle nie metro i kolej)
ZAKONCZENIE GLOSOWANIA 31 Sierpnia o 20:00
a od 1 Wrzesnia dam ankiete w ktorej dam te najczesciej powtarzane linie, i 15 wrzesnia rozwiazanie.
otoz piszcie jaka linie najbardziej lubicie, kazdy moze glosowac tylko raz (tramwajowa lub autobusowa wszystko jedno, byle nie metro i kolej)
ZAKONCZENIE GLOSOWANIA 31 Sierpnia o 20:00
a od 1 Wrzesnia dam ankiete w ktorej dam te najczesciej powtarzane linie, i 15 wrzesnia rozwiazanie.
-
Wujek_ed
406 dojeżdżam nią do szkoły i wydaje mi się, że to dobra linia z dobrą częstotliwią
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
Sorry, że zamieściłem (chyba) nie w tym temacie co trzeba, ale nie chciałem zakładać nowego.
Tak więc: czy ktoś ma trasę linii 46 ??
Tak więc: czy ktoś ma trasę linii 46 ??
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.