Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Na mnie to nie robi już żadnego wrażenia. Spaść - nie spadną.
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Parę lat temu Zagłębie miało nie spaść. Górnik też miał nie spaść. I Lech miał nie spaść... Chociaż Wiśle dużo by pomogło zatrudnienie trenera pierwszego zespołu. Na dłuższą metę gra z wydmuszką na ławce się nie sprawdza.
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
I z obroną, bo obrony nie ma.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Nie ma też pomocy, ataku i bramkarza.M_Szymkowiak pisze:I z obroną, bo obrony nie ma.
Szamotulski o którejś z drużyn, powiedział kiedyś, że to bramkarz z dyskoteki, obrona Częstochowy, pomoc drogowa i atak serca. I jakoś z Wisłą mi się ta wypowiedź skojarzyła.
[ Dodano: |8 Gru 2012|, 2012 17:30 ]
Prorocy!Weszlo.com o 13:22 pisze:13.22
O 15:45 powinno być odrobinę ciekawiej, ponieważ Zagłębie podejmuje Wisłę, a my już teraz mamy zapis pomeczowej konferencji Tomasza Kulawika: - Czy jestem załamany? Niee, widziałem sporo plusów w naszej grze. Chłopaki dali z siebie wszystko i walczyli do końca o remis. Ale taki jest futbol i nie zawsze lepsza drużyna wygrywa. Nie, nie martwi mnie fakt, że lubinianie oddali 68 strzałów. Czy obawiałem się przed meczem Roberta Jeża? Jeża? Chyba Jeżozwierza hehehehe…
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Reszcie to jednak trzeba trenera, a obronę jednak nową.
[ Dodano: |8 Gru 2012|, 2012 17:53 ]
Borussia też przegrała, coś im kompletnie w lidze nie idzie...
[ Dodano: |8 Gru 2012|, 2012 17:53 ]
Borussia też przegrała, coś im kompletnie w lidze nie idzie...
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Wskaż mi tę piłkarską jakość. Wskaż mi dwóch przyzwoitych, grających do przodu pomocników i dwóch napastników. Napastników, nie przebierańców.
[ Dodano: |8 Gru 2012|, 2012 17:56 ]
Borussia przegrała z sędzią Starkiem (zapamiętajmy to nazwisko, gdyby koleś był Polakiem, to by się nazywał Lyczmański...) Arbiter wymyślił sobie karnego dla Wolfsburga i wywalił Schmelzera z boiska przy okazji.
[ Dodano: |8 Gru 2012|, 2012 17:56 ]
Borussia przegrała z sędzią Starkiem (zapamiętajmy to nazwisko, gdyby koleś był Polakiem, to by się nazywał Lyczmański...) Arbiter wymyślił sobie karnego dla Wolfsburga i wywalił Schmelzera z boiska przy okazji.
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Już wyrównał, w 25 minut meczu z Betisem....Wasyl pisze:Nie ma co robić tragedii. Mówi się, że tylko 7-10 dni przerwy z powodu stłuczenia kolana. Może jeszcze zdążyć, a nawet jak nie w tym roku, to pobije ten rekord kiedy indziej.
[ Dodano: |9 Gru 2012|, 2012 21:34 ]
Garguła kiedyś takim był, Meliksona też stać na więcej. Z napastnikami gorzej, ale Genkov również nie tak dawno coś sobą reprezentował.Szeregowy_Równoległy pisze:Wskaż mi dwóch przyzwoitych, grających do przodu pomocników i dwóch napastników.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Czyli, zakładam ustawienie 4-4-2 lub 4-5-1, masz pół skrzydłowego (Melikson lepszy był w środku, zamiast Garguły), masz Gargułę, dorzucisz Wilka, bo Sobolewski to już, niestety, emerytura i kogo jeszcze? A atak? Albo grasz piątką w pomocy, albo masz atak marzeń: Genkow - Sikorski. I twierdzisz, że to defensywa jest największym problemem Wisły? W obronie jeszcze ktokolwiek się znajdzie. Jaliens, Chavez, Czekaj - to 3/4 formacji. Głowacki na wiosnę powinien być zdrowy, może się nie rozsypie. Jest jeszcze Czekaj, jedyny z tych młodszych Wiślaków, który cokolwiek potrafi. Miśkiewicz też powinien szansę dostać, bo Pareiko powinien odpocząć. Ale pomoc i atak Wisły to dramat, pustka, żal i zgrzytanie zębów. Półtora kreatywnego piłkarza w drugiej linii i półtora napastnika w klubie. A i tak największym problemem jest brak trenera, bo Kulawik to jakiś żarcik włodarzy Wisły. Mnie bawi, ciebie zapewne mniejM_Szymkowiak pisze:Garguła kiedyś takim był, Meliksona też stać na więcej. Z napastnikami gorzej, ale Genkov również nie tak dawno coś sobą reprezentował.Szeregowy_Równoległy pisze:Wskaż mi dwóch przyzwoitych, grających do przodu pomocników i dwóch napastników.
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Szkoda że Iliev jest już emerytem, "dużo gorzej" się starzeje od Ljuboi..
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Z tego tylko Czekaj jako tako jest pewny, nie wiem jak na dłuższą metę z Burligą bo ten mało grał.Szeregowy_Równoległy pisze:Jaliens, Chavez, Czekaj - to 3/4 formacji.
-
michał1984
Jeszcze jednego niech strzeli żeby nie było że zaliczony a nie samobój.Swoją drogą Falcao niezły kozak 5 bramek w meczu w lidze hiszpańskiejziuuu.ex.1205 pisze:Jako, że nikt nic nie wie, informuję o pobitym, przez Messiego, rekordzie Muelera
Biedny moderator jak nie może sobie poradzić zamyka kolejne tematy.Brawo