To ja, jak wyżej napisał bepe. Ale w takim układzie, to coś mało osób było. Spodziewałem się, że na taki jubileusz wpadnie koło setki osób do końca trwania imprezy, ale wypadło raczej kameralnie. Miło było poznać kilka osób. Dzięki i pozdrawiam!MZ pisze:Brakuje mi na tej liście chyba jeszcze jednego kolegi - tego z długimi włosami, który siedział między vernalisadonisem i Szamotem. Wyszedł wcześniej. Kto to?
Jubileusz Wawkomu
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Matrix2441
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Tegoroczna wycieczka odbyła się w składzie: Fik, Hafilip, bepe, JacekM oraz ja, plus Adam G za sterami A315 na N50. Kółko do Waflowej i powrót na M. Wilanowska. Fik z Hafem zostali na pokładzie z Adamem a pozostali obrali kierunek dom. Fajnie było, szkoda że nie wszystkich zdążyłem spotkać w pubie 
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie no, zazwyczaj bywa właśnie ze 20-30, w tym w sporej mierze dość stałe towarzystwo forumowych weteranów. Jakby przyszło 100 9albo i od razu 300, czemu nie?Matrix2441 pisze:coś mało osób było. Spodziewałem się, że na taki jubileusz wpadnie koło setki osób do końca trwania imprezy, ale wypadło raczej kameralnie.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Tym razem już z WarszawyNo i okazuje się, że tym razem najdalej na spot było nie z Radomia, lecz ze Sztokholmu (co prawda JacekM nie wpisał się na listę, ale przecież był, więc go dopisałem).
Spot uznaję za udany, tym bardziej, że w N41 wpadłem na Samuela Roderyka y otros y otros Pereirę.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
To ja już wiem czemu on tego złoma tak wyperfumowałPaweł_K pisze:Tegoroczna wycieczka odbyła się w składzie: Fik, Hafilip, bepe, JacekM oraz ja, plus Adam G za sterami A315 na N50. Kółko do Waflowej i powrót na M. Wilanowska. Fik z Hafem zostali na pokładzie z Adamem a pozostali obrali kierunek dom. Fajnie było, szkoda że nie wszystkich zdążyłem spotkać w pubie
Ja bym wpadł ale raz, że się czuję ostatnio nie najlepiej przez zawroty głowy, a dwa, że pewnie niektórzy by mnie zlinczowali.Bastian pisze:Nie no, zazwyczaj bywa właśnie ze 20-30, w tym w sporej mierze dość stałe towarzystwo forumowych weteranów. Jakby przyszło 100 9albo i od razu 300, czemu nie?), to byśmy się nie pozbierali
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nooo, z taką dziczą, jak my, lepiej się nie zadawać...reserved pisze:pewnie niektórzy by mnie zlinczowali.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ty to sobie umiesz zjednać ludzi....reserved pisze:A kto go tam wie... lepiej być ostrożny.Bastian pisze:Nooo, z taką dziczą, jak my, lepiej się nie zadawać...![]()
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Dostajesz od tego zawrotów głowy, czy masz lęki, że też cię zaczną trapić chroniczne zawroty?Pawel_ pisze:Nie to, że się czepiam, ale o tych zawrotach słyszę często. Zbyt często.reserved pisze:Ja bym wpadł ale raz, że się czuję ostatnio nie najlepiej przez zawroty głowy, a dwa, że pewnie niektórzy by mnie zlinczowali.
Zależy jakich.reserved pisze:Ty to sobie umiesz zjednać ludzi....