Jadącym Andersa od Nowolipek. Po południu nie ma najmniejszej potrzeby, żeby tamto zielone trwało tak długo. A zakładam, że w XXI wieku, w dobie lotów na marsa i bezobsługowych kas w Tesco można ustawić inne czasy dla zielonego w szczycie A i inne w szczycie B.pawcio pisze:A komu zabierzesz, by temu skrętowi dołożyć?
Sygnalizacja świetlna (skrzyżowania bez tramwajów!)
Moderator: Wiliam
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
- Bastian
- Sułtan Maroka
A piesi przez AS zdążą przejść?Szeregowy_Równoległy pisze:Jadącym Andersa od Nowolipek. Po południu nie ma najmniejszej potrzeby, żeby tamto zielone trwało tak długo.pawcio pisze:A komu zabierzesz, by temu skrętowi dołożyć?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
W tej chwili mają wręcz nadmiar czasu, więc delikatne ścięcie by im krzywdy nie zrobiło.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Powstańców/Dywizjonu 303. Dalej niewidzialne tramwaje jeżdżą. No i tramwaje jadące od Boernerowa mają albo zbyt krótkie pionowe, albo za wcześnie je dostają, bo przy jakiejkolwiek wymianie pasażerskiej na przystanku wjeżdżają na kocie oczy, a zjeżdżają przy zielonym dla Powstańców.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A co się miało zmienić, skoro nikt nic nie zmieniał?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
A ja bym ponownie ustawił sygnalizację przy pomniku lotnika oraz na pl. trzech krzyży, żółte dla Wawelskiej (kierunek Wisła) zapala się w tym samym czasie co zółte dla Raszyńskiej (kierunek Lotnisko) i zielone natychmiast z czerwonym... Wielu kierowców wjeżdża na czerwonym z Raszyńskiej gdy już na Wawelskiej inne samochody ruszają.
Tak samo jest na pl. Trzech Krzyży przy wylocie z Książęca, więc albo ktoś powinien ustawić na nowo cykl sygnalizacji w tych miejscach, albo postawić fotoradary które może i mało by zarabiały, ale punkt prewencyjny zostałby spełniony.
Tak samo jest na pl. Trzech Krzyży przy wylocie z Książęca, więc albo ktoś powinien ustawić na nowo cykl sygnalizacji w tych miejscach, albo postawić fotoradary które może i mało by zarabiały, ale punkt prewencyjny zostałby spełniony.
W nocy z niedzieli na poniedziałek sygnalizator na lewoskręcie z Wołoskiej w Konstruktorską pokazywał tylko czerwone światło. Jedno N36 stało tam 10 minut po czym przeprowadzała go policja... Problem z tym sygnalizatorem jest już od dawna. I jak zasłyszałem na ekspedycji DWC było już to zgłaszane.
Przecież on w nocy powinien być w ogóle wyłączony...
Podobna sytuacja jest jak skręca się ze Żwirki i Wigury w Pruszkowską. Stałem tam ostatnio 172 ponad 10 minut. Centrala powiedziała, żebym zawrócił przy księcia Trojdena.ZEA_R-0 pisze:W nocy z niedzieli na poniedziałek sygnalizator na lewoskręcie z Wołoskiej w Konstruktorską pokazywał tylko czerwone światło. Jedno N36 stało tam 10 minut po czym przeprowadzała go policja... Problem z tym sygnalizatorem jest już od dawna. I jak zasłyszałem na ekspedycji DWC było już to zgłaszane.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Na czerwonym? Po co kierowca ma się podkładać?drapka pisze:A czemu nie pojechał sam? Bo raczej z przedarciem się przez ruch poprzeczny problemów by nie byłoZEA_R-0 pisze:N36 stało tam 10 minut po czym przeprowadzała go policja...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow