Oznakowanie kursów wariantowych 17
-
geograf_OSU
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Fakt, cięcia 17 chciał po jej skierowaniu na Tarchomin. No to w sumie będzie jak znalazł ...MichalJ pisze:
I odczepcie się w końcu od Jarka, on chciał likwidacji 6, a nie cięcia 17.
Ale lokalnie się czepiam redakcji warszawskiej i ciekawostek typu Potocka "w połowie trasy".
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Rozkład 17, naklejka tylko 17, na wydrukowanym rozkładzie zaś napis:
"a - kurs tylko do przystanku METRO MARYMONT, linia 17A"
Generalnie, oprócz informacji na wozach, dodałbym tylko te dwa słowa (o ile 17A jest słowem).
"a - kurs tylko do przystanku METRO MARYMONT, linia 17A"
Generalnie, oprócz informacji na wozach, dodałbym tylko te dwa słowa (o ile 17A jest słowem).
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Odmawiam.MichalJ pisze:Czy ja mogę prosić moderatora o interwencję względem "wszystkiemu winne czerskie"?
Osoba na tyle doświadczona w sposobie funkcjonowania warszawskiej komunikacji, a także (na pewno) pamiętająca dylematy natury politycznej na temat uruchamiania swego czasu 6, powinna była przewidzieć, jak skończą się jęki na temat wolnego powietrza na Marymonckiej. I było to tu kilka razy Osie wytykane. Więc teraz musi łykać piankę z tego piwa.MichalJ pisze:I odczepcie się w końcu od Jarka, on chciał likwidacji 6, a nie cięcia 17.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Pisałem - 7,5/10(20) na całej trasie, skrócone tylko dodatki. Dodatkowych tramwajów na to nie trzeba, tylko więcej całek a mniej - dodatków.
Może w programie będzie to jeden numerek, zaś 37 się pojawi w SIPie?MichalJ pisze:Ponawiam pytanie, jak będzie wyglądało przejście brygad 17-37-17-37, skoro podobno program nie umie koordynować linii o oddzielnych numerkach.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Co będzie w SIPie to jest całkiem ciekawe pytanie.
BTW, bo nie kojarzę
przy Feminie są przystanki na ciągu JPII?
BTW, bo nie kojarzę
- Solaris U10
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
ORLY?Solaris U10 pisze:Przystanki są,Glonojad pisze:BTW, bo nie kojarzęprzy Feminie są przystanki na ciągu JPII?
No to nie ma problemu :0ale bez SIP-u