Kto kogo zna

Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy

Awatar użytkownika
R-9 Chełmska

Post autor: R-9 Chełmska » 01 wrz 2006, 22:50

ziomal pisze::arrow: R-9 Chełmska
jasne.

nie przywitałeś się, dopiero tutaj dowiedziałem się, że osoba na zdjęciu to nie ty i uważasz, że mnie znasz :O
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32

SławekM
(solaris8315)
Kontakt:

Post autor: SławekM » 01 wrz 2006, 22:51

Znasz go tylko z widzenia.... I tak cały czas nawijał i praktycznie nikt go nie słuchał...

jacek
Zbanowany

Post autor: jacek » 01 wrz 2006, 22:52

R-9 Chełmska pisze:
ziomal pisze::arrow: R-9 Chełmska
jasne.

nie przywitałeś się, dopiero tutaj dowiedziałem się, że osoba na zdjęciu to nie ty i uważasz, że mnie znasz :O
Czepiata sie małoletniego po calaku,a on chce dobrze i chce się skumplować,a wy go dyskryminujecie.

SławekM
(solaris8315)
Kontakt:

Post autor: SławekM » 01 wrz 2006, 22:56

Skumplować ? Dobre sobie.

jacek
Zbanowany

Post autor: jacek » 01 wrz 2006, 23:01

solaris8315 pisze:Skumplować ? Dobre sobie.
Wy chyba za tymi monitorkami,to na prawde tacy cwani jesteście?
Było was kilkunastu,więc dwóch małolacików najprosciej ośmieszyc i pogonić.
Przeciez koles ma dopiero 10 lat i o pewnych sprawach nie ma pojecia,może warto dac mu szanse?

SławekM
(solaris8315)
Kontakt:

Post autor: SławekM » 01 wrz 2006, 23:02

Tylko te małolaty to za przeproszeniem miały nas w dupie bo nawet się nie przywitały tylko nawijały (a dokładnie jeden nawijał) i robiły za zbędny balast.

Awatar użytkownika
Colony
Kontakt:

Post autor: Colony » 01 wrz 2006, 23:05

jacek pisze:
Przeciez koles ma dopiero 10 lat i o pewnych sprawach nie ma pojecia,może warto dac mu szanse?
Wiesz co Jacku nie było cię na miejscu więc się zwyczajnie nie wtrącaj. Uwierz mi, że każdy z nas podchodził do drugiego, nawet nieznanego w sposób przyjazny i gdyby taką wole wykazali Ziomal z Tramwajarzem to nie byłoby problemów. No cóż nie da się ukryc, ze ich wiek zawarzył na że tak powiem pojmowaniu istoty sprawy, ale nikt im nie zabraniał się z nami integrowac.
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)

jacek
Zbanowany

Post autor: jacek » 01 wrz 2006, 23:06

solaris8315 pisze:Tylko te małolaty to za przeproszeniem miały nas w dupie bo nawet się nie przywitały tylko nawijały (a dokładnie jeden nawijał) i robiły za zbędny balast.
Własnie dlatego że to małolaty.Nie wiedzieli jak sie zachować,bo sa młodsi,a cześc z was z tego co widziałem na zdjeciach to zgredziki.
Wiesz doskonale,że taka róznica wiekowa jest barierą ogromną,żeby się odnaleśc,dlatego nawijał,bo myślał,że zwróci na siebie uwagę.
I zwrócił,tyle ze dostał zimny prysznic.

Awatar użytkownika
R-9 Chełmska

Post autor: R-9 Chełmska » 01 wrz 2006, 23:07

jacek pisze:
np. Colony

w życiu się na oczy nie widzieliśmy, na wycieczce PRZYWITALIŚMY SIĘ, POGADALIŚMY Z SENSEM i Colony ziooom :beer:

[ Dodano: 2006-09-01, 23:08 ]
jacek pisze:
solaris8315 pisze:Tylko te małolaty to za przeproszeniem miały nas w dupie bo nawet się nie przywitały tylko nawijały (a dokładnie jeden nawijał) i robiły za zbędny balast.
Własnie dlatego że to małolaty.Nie wiedzieli jak sie zachować,bo sa młodsi,acześc z was z tego co widziałem na zdjeciach to zgredziki.
Wiesz doskonale,że taka róznica wiekowa jest barierą ogromną,żeby się odnaleśc,dlatego nawijał,bo myślał,że zwróci na siebie uwagę.
szkoda, że o tym, że oni są na naszej wycieczce skapowaliśmy się na DWC dopiero, choć jechali z nami z Gocławia! Nie będę do każdego gówniarza podchodził na ulicy i się pytał, czy z WAWKOMu!!
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32

Awatar użytkownika
Colony
Kontakt:

Post autor: Colony » 01 wrz 2006, 23:10

jacek pisze:Wiesz doskonale,że taka róznica wiekowa jest barierą ogromną,żeby się odnaleśc,dlatego nawijał,bo myślał,że zwróci na siebie uwagę.
Mówienia dzień dobry uczą człowieka w domu lub przedszkolu. To naprawdę niewiele, a my naprawdę nie wyglądamy na strasznych.
R-9 Chełmska pisze: p. Colony
w życiu się na oczy nie widzieliśmy, na wycieczce PRZYWITALIŚMY SIĘ, POGADALIŚMY Z SENSEM i Colony ziooom
A jakże! Miło nam się spędziło wspólnie czas, R-9. :rockon: :peace: :piwosz:
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)

SławekM
(solaris8315)
Kontakt:

Post autor: SławekM » 01 wrz 2006, 23:10

jacek pisze:
Własnie dlatego że to małolaty.Nie wiedzieli jak sie zachować,bo sa młodsi,a cześc z was z tego co widziałem na zdjeciach to zgredziki.
Ciekawe. Ja już gadałem z Krzyśkiem Sokołowskim potem Colony przyszedł i jakoś Tramwajarz chodził po pętli i "bał się nas". A ziomal to już wogóle. Wsiadł sobie gdzieś na trasie usiadł przy Tramwajarzu i to było "przywitanie"

jacek
Zbanowany

Post autor: jacek » 01 wrz 2006, 23:11

R-9 Chełmska pisze:
jacek pisze: Wy chyba za tymi monitorkami,to na prawde tacy cwani jesteście?
np. Colony

w życiu się na oczy nie widzieliśmy, na wycieczce PRZYWITALIŚMY SIĘ, POGADALIŚMY Z SENSEM i Colony ziooom :beer:

[ Dodano: 2006-09-01, 23:08 ]
jacek pisze: Własnie dlatego że to małolaty.Nie wiedzieli jak sie zachować,bo sa młodsi,acześc z was z tego co widziałem na zdjeciach to zgredziki.
szkoda, że o tym, że oni są na naszej wycieczce skapowaliśmy się na DWC dopiero, choć jechali z nami z Gocławia! Nie będę do każdego gówniarza podchodził na ulicy i się pytał, czy z WAWKOMu!!
Ok.
Macie rację mnie tam nie bylo nie znam sytuacji,wy jestescie starsi od nich i to oni powinni zachowac sie z szacunkiem.
Ja piszę z racji wykonywanego zawodu,że z takimi sytuacjami mam na co dzień do czynienia.Może dlatego,tez potrafie postawić sie w sytuacji tych małolacików.

Awatar użytkownika
Colony
Kontakt:

Post autor: Colony » 01 wrz 2006, 23:13

Rozumiem twoją irytację, ale nasza niechęc do tych "panów" w żaden sposób nie wynikła z ich wieku, ale jedynie postawy w stosunku do innych uczestników spotu.

TLG

Post autor: TLG » 01 wrz 2006, 23:16

jacek pisze:Własnie dlatego że to małolaty.Nie wiedzieli jak sie zachować,bo sa młodsi,acześc z was z tego co widziałem na zdjeciach to zgredziki.
Psychoanalityk z Ciebie słaby, Jacku. Myślę, że masz tutaj najmniej do powiedzenia. A cała ta dyskusja zamieniła się w gadanie o dupie Maryni i huzarze.
15/12/2005-12/7/2019

Awatar użytkownika
ZaciszaniN
Kontakt:

Post autor: ZaciszaniN » 02 wrz 2006, 1:13

Colony pisze:To naprawdę niewiele, a my naprawdę nie wyglądamy na strasznych.
Patrząc na przekrój środowiska miłośniczego, często można odnieść odmienne wrażenie - ale to tylko moja luźna dygresja.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.

ODPOWIEDZ