jasne.ziomal pisze:R-9 Chełmska
nie przywitałeś się, dopiero tutaj dowiedziałem się, że osoba na zdjęciu to nie ty i uważasz, że mnie znasz :O
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Wiesz co Jacku nie było cię na miejscu więc się zwyczajnie nie wtrącaj. Uwierz mi, że każdy z nas podchodził do drugiego, nawet nieznanego w sposób przyjazny i gdyby taką wole wykazali Ziomal z Tramwajarzem to nie byłoby problemów. No cóż nie da się ukryc, ze ich wiek zawarzył na że tak powiem pojmowaniu istoty sprawy, ale nikt im nie zabraniał się z nami integrowac.jacek pisze:Wy chyba za tymi monitorkami,to na prawde tacy cwani jesteście?solaris8315 pisze:Skumplować ? Dobre sobie.
Było was kilkunastu,więc dwóch małolacików najprosciej ośmieszyc i pogonić.
Przeciez koles ma dopiero 10 lat i o pewnych sprawach nie ma pojecia,może warto dac mu szanse?
Własnie dlatego że to małolaty.Nie wiedzieli jak sie zachować,bo sa młodsi,a cześc z was z tego co widziałem na zdjeciach to zgredziki.solaris8315 pisze:Tylko te małolaty to za przeproszeniem miały nas w dupie bo nawet się nie przywitały tylko nawijały (a dokładnie jeden nawijał) i robiły za zbędny balast.
np. Colonyjacek pisze:Wy chyba za tymi monitorkami,to na prawde tacy cwani jesteście?solaris8315 pisze:Skumplować ? Dobre sobie.
Przeciez koles ma dopiero 10 lat i o pewnych sprawach nie ma pojecia,może warto dac mu szanse?
szkoda, że o tym, że oni są na naszej wycieczce skapowaliśmy się na DWC dopiero, choć jechali z nami z Gocławia! Nie będę do każdego gówniarza podchodził na ulicy i się pytał, czy z WAWKOMu!!jacek pisze:Własnie dlatego że to małolaty.Nie wiedzieli jak sie zachować,bo sa młodsi,acześc z was z tego co widziałem na zdjeciach to zgredziki.solaris8315 pisze:Tylko te małolaty to za przeproszeniem miały nas w dupie bo nawet się nie przywitały tylko nawijały (a dokładnie jeden nawijał) i robiły za zbędny balast.
Wiesz doskonale,że taka róznica wiekowa jest barierą ogromną,żeby się odnaleśc,dlatego nawijał,bo myślał,że zwróci na siebie uwagę.
I zwrócił,tyle ze dostał zimny prysznic.
Mówienia dzień dobry uczą człowieka w domu lub przedszkolu. To naprawdę niewiele, a my naprawdę nie wyglądamy na strasznych.jacek pisze:Wiesz doskonale,że taka róznica wiekowa jest barierą ogromną,żeby się odnaleśc,dlatego nawijał,bo myślał,że zwróci na siebie uwagę.
A jakże! Miło nam się spędziło wspólnie czas, R-9.R-9 Chełmska pisze: p. Colony
w życiu się na oczy nie widzieliśmy, na wycieczce PRZYWITALIŚMY SIĘ, POGADALIŚMY Z SENSEM i Colony ziooom
Ciekawe. Ja już gadałem z Krzyśkiem Sokołowskim potem Colony przyszedł i jakoś Tramwajarz chodził po pętli i "bał się nas". A ziomal to już wogóle. Wsiadł sobie gdzieś na trasie usiadł przy Tramwajarzu i to było "przywitanie"jacek pisze:Własnie dlatego że to małolaty.Nie wiedzieli jak sie zachować,bo sa młodsi,a cześc z was z tego co widziałem na zdjeciach to zgredziki.solaris8315 pisze:Tylko te małolaty to za przeproszeniem miały nas w dupie bo nawet się nie przywitały tylko nawijały (a dokładnie jeden nawijał) i robiły za zbędny balast.
Wiesz doskonale,że taka róznica wiekowa jest barierą ogromną,żeby się odnaleśc,dlatego nawijał,bo myślał,że zwróci na siebie uwagę.
Ok.R-9 Chełmska pisze:np. Colonyjacek pisze: Wy chyba za tymi monitorkami,to na prawde tacy cwani jesteście?
w życiu się na oczy nie widzieliśmy, na wycieczce PRZYWITALIŚMY SIĘ, POGADALIŚMY Z SENSEM i Colony ziooom![]()
[ Dodano: 2006-09-01, 23:08 ]szkoda, że o tym, że oni są na naszej wycieczce skapowaliśmy się na DWC dopiero, choć jechali z nami z Gocławia! Nie będę do każdego gówniarza podchodził na ulicy i się pytał, czy z WAWKOMu!!jacek pisze: Własnie dlatego że to małolaty.Nie wiedzieli jak sie zachować,bo sa młodsi,acześc z was z tego co widziałem na zdjeciach to zgredziki.
Psychoanalityk z Ciebie słaby, Jacku. Myślę, że masz tutaj najmniej do powiedzenia. A cała ta dyskusja zamieniła się w gadanie o dupie Maryni i huzarze.jacek pisze:Własnie dlatego że to małolaty.Nie wiedzieli jak sie zachować,bo sa młodsi,acześc z was z tego co widziałem na zdjeciach to zgredziki.
Patrząc na przekrój środowiska miłośniczego, często można odnieść odmienne wrażenie - ale to tylko moja luźna dygresja.Colony pisze:To naprawdę niewiele, a my naprawdę nie wyglądamy na strasznych.