Wyświetlacze
- MeWa
- Cukiereczek
Bo chyba błędem jest to, że zajmują się tym działy marketingu spółek. Np. w Mobilisie i Metrze oddano to zewnętrznym operatorom i nie ma problemu z zapełnieniem treści.
Bo jaki reklamodawca będzie latał po jakichś małych właścicielach nośników, jak może uderzyć do jednego operatora, który ma całą paletę nośników?
Bo jaki reklamodawca będzie latał po jakichś małych właścicielach nośników, jak może uderzyć do jednego operatora, który ma całą paletę nośników?
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie chodzi o zapełnienie, tylko o korzyści. Nie sztuka oddać wszystko pośrednikowi, który zgarnie na tym zdrowy %.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Dlaczego "całe zero"? W Tramwajach różne reklamy się przewijają (np. "Teatr Kamienica").
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Ostatnio w MANach (czy to NG313 czy 363 to nie wiem) mają jakieś porządne problemy z reklamami, wcześniej to było sporadycznie ale teraz to każda chyba reklama nakłada się na wyświetlaną informację o kierunku i trasie, powodując mruganie ekranu i niemożliwość przeczytania...
126: Nowodwory - Mehoffera - Modlińska - Klasyków - Czołowa - Marywilska!
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
A teraz już go na pewno nie usuniesz, możesz najwyżej edytować. Pozdrawiamemyl pisze:To 313 mają monitory reklamowe?
edit: ej, tak się nie robi, bo ja już posta nie mogę usunąć, a wygląda on na posta idioty.
Przepraszam.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Tak, od 5 lat tak jest.sprinter pisze:Czy to normalne, że w Urbinetkach wyświetla się informacja o podwyżce cen biletów sprzed... 5 lat?
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ja wychodzę z założenia, że nic mnie nie powinno już dziwić, a jednak mojemu pracodawcy cały czas udaje się mnie zaskakiwać 
Szeregowy_Równoległy pisze:Ja wychodzę z założenia, że nic mnie nie powinno już dziwić, a jednak mojemu pracodawcy cały czas udaje się mnie zaskakiwać.
O jeździe z otwartymi środkowymi drzwiami od Muzeum Narodowego do Smyka nie ma co wspominać, bo to ani temat nie ten, ani chyba w tym układzie też już nic dziwnego...