Odkąd N13/63 zostały wywalone z Pragi, N03 nabrało racji bytu na północ od Wileniaka, szczególnie w weekendy.bepe pisze:Generalnie nieźle. Najsłabiej chyba na Tarchominie.emyl pisze: Nie wiem, jak jest z frekwencją na N03
Linie nocne po reformie
Moderator: Wiliam
214 (w wersji 2012) - był to pożyteczny muchowóz; choć nieekonomiczny, dowoził do eSKaeMki.
Jak byś przeczytał mój post do końca, a nie dokonywał selektywnego cytowania, to być wiedział, o co chodzi.ZEA_R-0 pisze:N22/72 nie wystarczy? Przecież ten N02 jest tak naprawdę dla dwóch przystanków: Bora-Komorowskiego i Hobraczewskiego. Czy wszystkie przystanki na Gocławiu muszą mieć połączenie z R-10? Dojście z buta do N22/72 z ww. przystanków chyba nie jest aż takim problemem?pawcio pisze:Odcinek do Marysina do połączenie Gocław-R10 dla kierowców.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Ale nie rozumiem po co je przekładać? Na prawdę nie można dojść do N22/72 z tych przystanków, których nie obsługują, a N02 obsługuje?
Mogą. Z Pragi Północ na Saską Kępę można pojechać przez centralny. Z Grochowa i Kamionka na Gocław też. Wołoska-Żwirki też można.KwZ pisze:I ci ludzie nie mogą pojechać przez Centralny?
Tylko po co?
A Saska Kępa niech kraży przez Centralny albo Płowiecką.ZEA_R-0 pisze:Jak dla mnie południowy odcinek N02 to wywalanie kasy w błoto, zwłaszcza po wydłużeniu do Marysina. N02 Powinno jeździć na trasie Młociny - Dw. Wschodni. Z Marysina sobie można dojechać N71, a z Gocławia N03.
Nie pamiętam. Tam miał być jakiś większy bałagan łącznie z przekładaniem N22+N72 na TŁ, by wspomóc wiecznie solówkowe N25+N75. Ale to ostatnie to chyba jednak, skoro N75 jest skrócone i nie grozi nam już wysyłanie przegubów do Karczewa.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
Za to po juwenaliach na Agrykoli tzw. "Łazienkowska klasyka" czyli podjeżdża już niezabieralny N25/N75, ludzie jadą "na nietoperza" a i tak na przystanku zostaje od 30 (przed zakończeniem koncertów) do... wielu... po zakończeniu. Skończyło się tym że kilkadziesiąt osób szło Mostem Łazienkowskim pieszo na Saską lub do swoich domów.
Czy na prawdę na N25, N75 ZTM nie może wysyłać przegubowców w weekendy?! Pisałem już maile do ZTM nie raz i nic to nie dało ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Czy na prawdę na N25, N75 ZTM nie może wysyłać przegubowców w weekendy?! Pisałem już maile do ZTM nie raz i nic to nie dało
Dzielnica Ursynów znowu konsultuje trasę N37. Tym razem pytają, czy lepsza obecna trasa przez Lanciego, czy zaproponowana po poprzednich konsultacjach trasa przez Rosoła: http://ursynow.pl/page/index.php?str=425&id=4642
-
Stary Pingwin
N61 jeździ nabite zawsze - przeguby powinny tam jeździć przez cały tydzień, a nie tylko w noce pt/sb i sb/nd.emyl pisze:Obserwacja sprzed kilku minut: N61 od Królewskiej niezabieralne, tabuny zostają na przystankach, opóźnienie na Piotra Skargi było chyba z dwunastominutowe. Aż się prosi o przeguba lub o wydłużenie kursowania 190 w weekendy