Sorry Walas, ale ktoś Tobie niezłą ściemę opowiedział, co z resztą nie jest trudneWalas pisze:Dziś rano kierowcy z R-7 pojechali po nowe Solbusy, a z R-13 po Solarisy.
Dodam, że na R-7 stoi testowy SM10 i ma ciekawy układ drzwi 2-2-2
Sorry Walas, ale ktoś Tobie niezłą ściemę opowiedział, co z resztą nie jest trudneWalas pisze:Dziś rano kierowcy z R-7 pojechali po nowe Solbusy, a z R-13 po Solarisy.
Michał nie pisz głupot bo w tym momencie to ja jestem w 1063 w drodze z Solca Kujawskiego do Warszawy. A po Solarisy dziś pojechali.Flash8222 pisze:Sorry Walas, ale ktoś Tobie niezłą ściemę opowiedział, co z resztą nie jest trudneWalas pisze:Dziś rano kierowcy z R-7 pojechali po nowe Solbusy, a z R-13 po Solarisy.Wycieczka do Solbusa będzie dopiero w przyszłym tygodniu, do Solarisa miała być wczoraj, ale nie wiem czy była.
Dodam, że na R-7 stoi testowy SM10 i ma ciekawy układ drzwi 2-2-2
Czy tylko mi się wydaje dziwnym fakt, że za "eksperta" w powyższym artykule robi Piotr Guział?
A potem redaktor Osowski wraz z burmistrzem Guziałem ogłoszą sukces jak to przyczynili się do uratowania 2,2 mln zł z miejskiej kasy.primoż pisze:Czy tylko mi się wydaje dziwnym fakt, że za "eksperta" w powyższym artykule robi Piotr Guział?
A tyle było tłumaczenia że nie, skąd, przecież skoro miało być z przecinkiem to nie może być bez
Wczoraj dotarło ostatnie 6 szt. U18, dzisiaj już stoją z numeracją.beni pisze:W dniu wczorajszym zakończono dostawy 20 sztuk Solbusów SM12(10M) 1060-79.
W dniu dzisiejszym dotrze ostatni Solaris U18 i również zakończy się dostawa 8580-95
Teraz czekamy na huczną bibę by władza się pokazała aby te autobusy wyjechały.