WesoĹe miasteczko
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Ikarusomaniak
- Ikarusomaniak
- Bastian
- Sułtan Maroka
Się zastanawiam, czy nie było czegoś na Nowym Bemowie...
No i przy Dw. Południowym.
A jeszcze parę lat temu koleżanka pogryzła ze strachu własnego brata w ramię na centryfudze na samiuśkim Pl. Defilad!
No i przy Dw. Południowym.
A jeszcze parę lat temu koleżanka pogryzła ze strachu własnego brata w ramię na centryfudze na samiuśkim Pl. Defilad!
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Stegny Tor[zwinęli się,ale na jesieni będzie pewnie cyrk]
Płaskowickiej [nie wiem,czy jeszcze jest]
Tarchomin
Powsin-ale małe,za to przy samej pętli.
Tyle.
Płaskowickiej [nie wiem,czy jeszcze jest]
Tarchomin
Powsin-ale małe,za to przy samej pętli.
Tyle.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
W sumie to granda, że w trzymilionowej aglomeracji nie ma wesołego miasteczka stałego... sądzicie, że nie byłoby rynku?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Chyba by się utrzymało. Jednak trzebaby je dobrze rozreklamować. A pamiętacie jak Jackson chciał budować Park Rozrywkiinż. Glonojad pisze:W sumie to granda, że w trzymilionowej aglomeracji nie ma wesołego miasteczka stałego... sądzicie, że nie byłoby rynku?
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ciekawe, ile kaski trzebaby było na start. Dobrych miejsc jest w sumie od groma, tylko już widzę te tony protestów mieszkańców... może na terenie zakładów w Ursuse? Teren poprzemsyłowy, to pewnie na mieszkaniówkę się nie nadaje...R-11 Kleszczowa pisze:Chyba by się utrzymało. Jednak trzebaby je dobrze rozreklamować. A pamiętacie jak Jackson chciał budować Park Rozrywkiinż. Glonojad pisze:W sumie to granda, że w trzymilionowej aglomeracji nie ma wesołego miasteczka stałego... sądzicie, że nie byłoby rynku?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Czy ja wiem- w sumie miejsce ciekawe. I dojazd od Centrum pociągiem nie najgorszy.inż. Glonojad pisze: Teren poprzemsyłowy, to pewnie na mieszkaniówkę się nie nadaje...
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Mam pewne podejrzenia co do zanieczyszczenia gleby , bo dojazd jest lepszy niż z Niedźwiadka. Potencjalnie.
Trochę pogoda u nas kiepska jest jak na park rozrywki, ale zysk i tak by byl... Tez uważam, że szkoda, iż nie mamy czegoś takiego. Tak przy okazji
www.rcdb.com -baza wszystkich parków rozrywki-patrzcie jakie są w Polsce
www.cedarpoint.com- bodajze 17 rollercoasterów mają i to jakich...
www.rcdb.com -baza wszystkich parków rozrywki-patrzcie jakie są w Polsce
www.cedarpoint.com- bodajze 17 rollercoasterów mają i to jakich...
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
- hafilip84
- Jego Gryząca Albumowość
to moze to: http://www.buschgardens.com/bgw/default.aspx
jeszcze rok temu tam pracowalem...
jeszcze rok temu tam pracowalem...