Problemem jest to że 31 i 18 skręcające w lewo w Wołoską w kierunku PDPS ma zielone w tym samym czasie co piesi przechodzący przez Wołoską, przez co tramwaj blokuje przejazd Wołoską ponieważ przepuszcza pieszych na skrzyżowaniu.MisiekK pisze:A cóż tam się dzieje? Ja nawet w szczycie nie widzę tam problemów.Pingwin pisze:A skręt 41,31,18 na Woronicza/Wołoska ?? Tam też mamy cyrki i będziemy je mieli do czasu przebudowy skrzyżowania, czyli pewnie już zawsze
Skręty na Kercelaku
Moderator: Wiliam
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Piesi dostają później sygnał niż tramwaje, które po prostu nie wyrabiają się ze zjazdem ze skrzyżowania, więc pojawia się problem z pieszymi.

Przepuszcza się pieszych i zjeżdża ze skrzyżowania. Tłumy ich tam nie chodzą.Autobus Czerwon pisze:Problemem jest to że 31 i 18 skręcające w lewo w Wołoską w kierunku PDPS ma zielone w tym samym czasie co piesi przechodzący przez Wołoską, przez co tramwaj blokuje przejazd Wołoską ponieważ przepuszcza pieszych na skrzyżowaniu.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.