Owszem...ashir pisze:A czy to jest temat od wypisówek?
Obiegi i obsługa połączeń SKM
Moderator: JacekM
Jakoś jak dotychczas wypisywałem nikomu nie przeszkadzało, przyszedłeś Ty i już problem. Przeczytaj pierwszą stronę tematu i będziesz wiedział co tu należy pisać.ashir pisze:A czy to jest temat od wypisówek? Bo wiedza o Elfie na S3 to raczej nikomu się nie przyda, bo codziennie na tej linii jeżdżą.
Dyskusja nie koniecznie się równa wypisówkom. Elfem na S2 i S3 to bym w ogóle sobie głowy nie zawracał, jak taki widok jest codziennie.
Wyjaśnisz mi, co jest ciekawego w Elfie na S3? Bo ja nie bardzo wiem...MJ pisze:403 S3/32
np. że dziś jeździ 403, a jutro na tym obiegu będzie jeździł 407?
I to będzie taka duża różnica?tomstak pisze:np. że dziś jeździ 403, a jutro na tym obiegu będzie jeździł 407?
Brawo. Właśnie doszedłeś do istoty wypisówek.ashir pisze:I to będzie taka duża różnica?tomstak pisze:np. że dziś jeździ 403, a jutro na tym obiegu będzie jeździł 407?
Ale gdyby to był 409 na 32, albo że ten sam 403 dziś na 18, to już bardziej ciekawie, prawda? Jeśli ktoś śledzi konkretną linię lub konkretny egzemplarz taboru to nawet taka informacja jest dla niego istotna.konri pisze:Wyjaśnisz mi, co jest ciekawego w Elfie na S3? Bo ja nie bardzo wiem...MJ pisze:403 S3/32
504 na 94, z Legionowa dosyć luźny.
107+108 S1/11
(czyżby "czerwone strzały" dziś znów zaspały?)
(czyżby "czerwone strzały" dziś znów zaspały?)
Widziałem 104+10? - na pewno oba dwuskłady jeżdżą jeden za drugim.
102+104 S1/13VLnt7 pisze:Widziałem 104+10? - na pewno oba dwuskłady jeżdżą jeden za drugim.
104 z kolegą na 94, ale naklejka zdrada ze uciekł tutaj z obiegu 13
Dziś na S1 m.in. 408 (obieg 11) i nieznany duet 14WE na obiegu 13.
Na S9 przegląd taboru, bo 505 na 94, 412 na jakimś obiegu, i nawet parka 2x14WE jest, więc brakuje do pełni szczęścia jakiejś 19WE na pozostałym obiegu.