O kurcze, to Ty tez z R3 jestes? Jak Cie rozpoznac?Stary Pingwin pisze:No tak, delfinów u nas jeszcze nie było. Może i uboty wrócą z Pragi?
[Hydepark] Tramwaje Warszawskie
O, to widzę że nas z Mokotowa tu więcej.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Cały mój byt na forum myślałem że Stary Pingwin jeździ na Pingwinowie 
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Czy delfiny są w programie kursów?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Wydaje mi się że nie ale przeszkolenie na delfina nie jest tak skomplikowane organizacyjnie jak ze Swingami.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Dokladnie! W zyciu bym nie wpadl, ze on GolkowiakAutobus Czerwon pisze:Cały mój byt na forum myślałem że Stary Pingwin jeździ na Pingwinowie
Co do delfina, nie wiem jak reszta, ale ja mialem dwie czy trzy godziny jazdy na tym cosiu w trakcie kursu z niejakim Edkiem, choc wcale tak nie ma na imie. Super gosc, super zabawa! Cudownie sie to prowadzilo. No i ten guziczek do robienia pudla z drugiego wozu fajny. Ogolnie oceniam ten woz na dobra czworke, choc pewnie po dluzszej jezdzie zmienie zdanie.
-
Stary Pingwin
Przez wrodzoną skromność nie będę się wypowiadał na temat mojej osoby.
Delfiny bywają okrutne dla prowadzącego podczas upałów.
Delfiny bywają okrutne dla prowadzącego podczas upałów.
miłośnik 13N
A podobno to takie łagodne i dobre zwierzątka.Stary Pingwin pisze:Delfiny bywają okrutne dla prowadzącego podczas upałów.
Ja też miałem kiedyś szkolenie na Delfiny w ramach kursu. Ale, to było kilka ładnych lat temu i szczerze powiedziawszy, za dużo już nie pamiętam. Coś mi się wydaje, że na początku będzie się działo, bo nie są to super bez awaryjne wozy. Poza tym zaplecze, też nie ma doświadczenia przy naprawach tych wozów.
Jaki jest cel kolejnej relokacji 105N2k/2000?
Nie wiem, czy to dobry wątek, ale co tam...
Potrzebowałem przy Galerii Mokotów niskacza. Przyjechało kolejno 18-31-31-31-31-18-31-31-31-31-18. Dwadzieścia cztery akwaria...
Potrzebowałem przy Galerii Mokotów niskacza. Przyjechało kolejno 18-31-31-31-31-18-31-31-31-31-18. Dwadzieścia cztery akwaria...
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Pewnie 17 miało jakieś zatrzymanie.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Nie wiem, czy jest to w programie, ale mam delfinem pośmigać. Zaraz po tym, jak pośmigam U-bootem.Glonojad pisze:Czy delfiny są w programie kursów?
Słyszałem też z kilku źródeł opowieści, że Swingi z Woli mają przejść na Żoliborz gdyż podobno na R-1 są za długie.