Piłkarski mundial w Brazylii
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
To, czy sędzia widział, czy nie, jest bardzo istotne. Jeśli przewinienie umknęło sędziemu, to piłkarza można ukarać, ale jeśli przewinienie sędzia widział i (to jest najważniejsze) ukarał piłkarza np. żółtą kartką, to już więcej piłkarz dostać nie może.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Polska miała onegdaj jakieś przejścia z Kostaryką, czy nie? 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Bosacki im dwie bramy władował 8 lat temu.
A w półfinałach maksymalnie dwie drużyny z Ameryki Płd. Chyba że jeszcze Ekwador odpali z Francją.
A w półfinałach maksymalnie dwie drużyny z Ameryki Płd. Chyba że jeszcze Ekwador odpali z Francją.
1 9 15 128 136 154 157 172 186 208 414 N01 N38 N88
- No Limit Biker
Tak jest w polskiej lidze na pewno. ale wydaję mi się, że jest przepis mówiący o zdecydowanym i chamskim zagraniu czy coś takiego. Mogę się mylić, ale nie wierze, żeby nie bylo jakiejś furtki.Szeregowy_Równoległy pisze:To, czy sędzia widział, czy nie, jest bardzo istotne. Jeśli przewinienie umknęło sędziemu, to piłkarza można ukarać, ale jeśli przewinienie sędzia widział i (to jest najważniejsze) ukarał piłkarza np. żółtą kartką, to już więcej piłkarz dostać nie może.
Karagounis to ledwo stoi, a Grecy nie mają już chyba zmian. Nie wiem czy dogra do końca.
EDIT: właśnie schodzi, ale szacun dla człowieka - 37 lat 138 występów.
Droit au but!!
No Limit Bikers 4L!!
No Limit Bikers 4L!!
ZapewneSzeregowy_Równoległy pisze:Dlatego to Joachim Löw jest trenerem Niemców, a nie ty![]()
Co do ostatniego meczu to np. trzymania np. Klosego czy Schweinsteigera na rezerwie - no chyba, że są traktowani jako "odwód strategiczny"Szeregowy_Równoległy pisze:Czego nie rozumiesz?
Fakt, moje zainteresowanie piłką zaczyna się i kończy na reprezentacjach, więc niektórych mogę przewartościowywać (a innych niedowartościowywać), no ale jednak...
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Klose ma swoje lata, więc eksploatowanie go byłoby ryzykowne. No i Löw planował grać bez klasycznego napastnika, bo Thomas Müller na pewno takim nie jest. A Schweinsteiger ma zastępców, więc nie musi grać cały czas. No i może też po prostu nie być w formie. Mając taki fajny zestaw piłkarzy drugiej linii Löw może kombinować i to robi.
Ciekawe, czy z USA Niemcy powalczą, czy padnie pasujący wszystkim remis.
Ciekawe, czy z USA Niemcy powalczą, czy padnie pasujący wszystkim remis.
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
FIFA bezlitosna dla Suareza - 9 spotkań międzynarodowych wykluczenia i 4 miesiące dyskwalifikacji absolutnej ze wszystkich rozgrywek (klubowych też).
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
Szkoda, że tak dobry piłkarz jest aż tak głupim człowiekiem.
1 9 15 128 136 154 157 172 186 208 414 N01 N38 N88
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Niemcy postanowili się chyba nie układać. Gdyby było jakieś 3-0 dla Niemców, to nie byłaby niespodzianka. 83 minuty i Amerykanie bez celnego strzału.
- fik
- Naczelne Chamidło
Co się stało temu Akinfiejewu? Parę lat temu to był materiał na bramkarza wysokiej klasy, tutaj zawalił Rosjanom dwie z trzech bramek na turnieju...
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- Matrix2441
Trochę fartem, ale jednak Brazylijczycy awansowali do ćwierćfinału.
I - mam nadzieję - że będzie to ich ostatni mecz na tych mistrzostwach.
Ostatnio widziany 12.04.2018 w 522
Mają duże szanse. Kolumbię obejrzalem dopiero pierwszy raz i wlaśnie żałuję, że przegapiłem poprzednie.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem