Piłkarski mundial w Brazylii
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Nie, mam rozpiskę, mecz był planowany na 18 od początku mundialu
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
- No Limit Biker
Ile jeszcze takich kartofli przejdzie dalej?!
Gdyby mieli trochę honoru to powinni oddać miejsce w 1/4 Szwajcarom, Chile, Algierii lub Meksykowi!!
Nie wiadomo jak pokaże się dziś Belgia i USA, ale jak dla mnie jeśli Kolumbia nie zdobędzie pucharu będzie to wielce niesprawiedliwe!
Gdyby mieli trochę honoru to powinni oddać miejsce w 1/4 Szwajcarom, Chile, Algierii lub Meksykowi!!
Nie wiadomo jak pokaże się dziś Belgia i USA, ale jak dla mnie jeśli Kolumbia nie zdobędzie pucharu będzie to wielce niesprawiedliwe!
Droit au but!!
No Limit Bikers 4L!!
No Limit Bikers 4L!!
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Może by tak w fazie pucharowej zaczynać od razu od dogrywki, byłyby większe emocje już na początek 
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Ale ten chłop Szwajcar im zarypał z tym słupkiem pod koniec, zabrakło instynktu Tomka Frankowskiego.
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
- No Limit Biker
A Dempsey w dogrywce? po nocach będzie mu się śniło.
Droit au but!!
No Limit Bikers 4L!!
No Limit Bikers 4L!!
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
A Belgowie powinni zaczynać mecz od zmiany napastnikaPaweł_K pisze:Może by tak w fazie pucharowej zaczynać od razu od dogrywki, byłyby większe emocje już na początek
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
A tego to już nie widziałem, co zrobił?No Limit Biker pisze:A Dempsey w dogrywce? po nocach będzie mu się śniło.
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
- No Limit Biker
http://www.sport.pl/mundial2014/1,13771 ... dem_z.html
Źle piłkę przyjął ale i tak powinien to wcisnąć.
Źle piłkę przyjął ale i tak powinien to wcisnąć.
Droit au but!!
No Limit Bikers 4L!!
No Limit Bikers 4L!!
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
No, w tym wolnym widać prawdziwy soccer rodem z USA - rozegranie godne boisk NFL czy parkietów NBA 
A dla kontrastu można pokazać ten rzut wolny: https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/116D74 ... NjmrVBOLhwPaweł_K pisze:No, w tym wolnym widać prawdziwy soccer rodem z USA - rozegranie godne z boisk NFL czy parkietów NBA
- No Limit Biker
Domyślam, że chodzi Ci o wolny reprezentacji Niemiec (nie mogę linku odpalić)
Ale Kross z Muellerem powiedzieli, że wszystko było tak jak być powinno i potknięcie nie było przypadkowe.
Ja kiedyś próbowałem znaleźć piękne rozegranie rzutu wolnego Mili z Kazimierczakiem w meczy z Hannoverem we Wrocławiu, chłopaki nie dogadali się kto dotyka piłki i gdzie ma być adresowana, więc po dwóch kontaktach Mila wywalił piłę w aut
przekomiczny plastuś 
Ja kiedyś próbowałem znaleźć piękne rozegranie rzutu wolnego Mili z Kazimierczakiem w meczy z Hannoverem we Wrocławiu, chłopaki nie dogadali się kto dotyka piłki i gdzie ma być adresowana, więc po dwóch kontaktach Mila wywalił piłę w aut
Droit au but!!
No Limit Bikers 4L!!
No Limit Bikers 4L!!
- fik
- Naczelne Chamidło
Czym leciał sędzia Velasco Carballo, że mu nawet kartek nie pozwolili zabrać?fik pisze:Wygląda na to, że Koreańczycy lecieli jakąś tanią linią, do podręcznego wiele się nie zmieściło.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Po prostu jest Hiszpanem. Albo bierze całą walizkę kartek, albo nie bierze ich wcale.
- fik
- Naczelne Chamidło
David Luiz to jest jednak koleś, awansuje z ojczyzną do półfinału MŚ i zamiast ściskać się z rodakami, pociesza i oklaskuje pokonanego. Szacunek to mało powiedziane.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Neymar po tym faulu kończy przygodę z mundialem.
Zaledwie kilka godzin po tym, jak brazylijski crack został zniesiony z płyty boiska, sprawdziły się najgorsze przypuszczenia. U zawodnika Barcelony stwierdzono pęknięcie trzeciego kręgu lędźwiowego.
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
FCBARCA.COM
FCBARCA.COM