Że nie powinna istnieć to w ogóle inna sprawa.Teokryt pisze:Tej linii nie powinno w ogóle byc.
Mapa komunikacji miejskiej
I tak będzie łatwiej to rozróżnić niż ten twór w stylu Gmocha na Białołęce...ashir pisze:Bez przesady, że teraz ilość kursów będzie miała znaczenie przy wielkości numeru na mapie.reserved pisze:To 379 to w ogóle mogłoby być małym druczkiem...
A co i po co ty chcesz rozróżniać? W sieci ZTM istnieją już linie jednokierunkowe, jak również takie, które mają tylko 3 kursy (319) albo 4 kursy (L10) przez cały dzień.reserved pisze:I tak będzie łatwiej to rozróżnić niż ten twór w stylu Gmocha na Białołęce...
Chyba po to jest mapa, żeby te linie rozróżnić i zobaczyć jak one kursują... ale ja tam się nie znam.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie, do tego jest rozkład...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
To po co jest mapa ZTM? A ja głupi sprawdzałem tam trasy autobusów...
Po co?
Po to samo po co biletomaty w autobusach. Mapa to informacja uzupełniająca.
Po to samo po co biletomaty w autobusach. Mapa to informacja uzupełniająca.

Informacja uzupełniająca czego? No bo już wiemy, że nie tras autobusów. Zatem czego?
Chyba problem polega na tym że pytanie "Jak kursują?" jest nieprecyzyjne. Jeśli chodzi o godziny to oczywiście że po to jest rozkład, natomiast jeśli chodzi o trasę, to mapa jest sporządzona na podstawie trasy rozkładowej,

Brawo geniuszu, tam się sprawdza trasy autobusów, a nie ich rozkładreserved pisze:To po co jest mapa ZTM? A ja głupi sprawdzałem tam trasy autobusów...
Że co?
Jak rozkłady? Raczej chodzi o specyfikę linii...
Specyfika linii jest taka, że dzieci z podstawówki lepiej ogarniają trasę 304/334 niż jednak troszkę starszy reserved, ale w sumie Ochota daleko. Sprawdzone osobiście. Się uczepiłeś tych linii. 
... brak mi słów.
Nie, to niemożliwe, ale... Ale, kurka wodna, muszę pochwalić ashira. Reserved wpierdziela się we wszystkie możliwe dzielnice, a i tak nic nie wie. 
A dzięki, dzięki. Reserved tak się martwił o dzieciaki, a tymczasem sam mogłem się przekonać, że radzą sobie bardzo świetnie w nowych trasach i godzinach odjazdów.