Nowe trasy tramwajowe
Moderator: Wiliam
-
Stary Pingwin
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Patrz, a Reprezentanci Załogi twierdzą jednak inaczej.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Stary Pingwin
Wiesz, zepsułeś mi humor z rana, wspominając o reprezentantach za.......du.
miłośnik 13N
Środkowa/Wileńska. W SWING-u trzeba wstać z fotela.Glonojad pisze:No, tam jest trefnie, ale chyba na Tysiąclecia gorzej.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
1. Ktoś jeszcze wierzy w przebudowę Obozowej?
2. O co chodzi z pl. Grunwaldzkim, przecież tam są światła?
3. W którym momencie czegoś nie widać z dziesiątki?
2. O co chodzi z pl. Grunwaldzkim, przecież tam są światła?
3. W którym momencie czegoś nie widać z dziesiątki?
-
Stary Pingwin
Ad.3 Lewej strony Pl. Zbawiciela, przy wyjeździe z Nowowiejskiej w prawo.
miłośnik 13N
Unia Europejska przyznała pieniądze, wypadałoby się z nich rozliczyć...MichalJ pisze:1. Ktoś jeszcze wierzy w przebudowę Obozowej?
Jo chybo nie rozumiem tego planu dla Koła. Przystanek tramwajowy będzie dopiero przy skrzyżowaniu z Ciołka? A przesiadki na 197 201 itepe itede? Rozumiem, że nalezy tam zmniejszyć liczbę przystanków i jak najbardziej to szanuję, ale przystanek tak oddalony będzie zdecydowanie złym pomysłem. Nie lepiej byłoby zrobić przystanki po wschodniej stronie pętli, zaraz za rondem a potem dopiero przy Deotymy czy tam jeszcze dalej?
No i boli to, że tramwaje znów dostają A7 przed wjazdem na rondo. Szkoda też jednego toru na Kole.
No i boli to, że tramwaje znów dostają A7 przed wjazdem na rondo. Szkoda też jednego toru na Kole.
2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13 14
15 17
10 11 12
13 14
15 17
Się nie weźmie.MichalJ pisze:Się odda.
A mieszkańcy Obozowej dostaną za to wieczna prowizorkę w obecnym wyglądzie. Gdy ruszy linia tramwajowa na Powstańców i metro dojdzie do Górczewskiej - nikt nigdy nie przebuduje Obozowej (wymieni się tylko asfalt), a linie tramwajowe będzie tam czekała brutalna rzeź. Bezmyślni blokersi tej przebudowy do tego właśnie doprowadzą.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Daj spokój, jacy blokersi? Bardziej lokalni politykierzy.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Nie chciałem wymieniać nazwiskBastian pisze:Daj spokój, jacy blokersi? Bardziej lokalni politykierzy.
- Bastian
- Sułtan Maroka
"Politykier" to sposób na życie, nie nazwisko 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Przg Dalibora jednak jest zabudowa, przy Kole zaś -w jednej ćwiatrce park, w drugiej pętla, w trzeciej - działki. Przesiadka nie może dyktować lokalizacji nad obsługą zwłaszcza, że można ją rozwiązać inaczej (stąd dwie długie zatoki autobusowe w projekcie przy nowym przejściu dla pieszych przy bazarze).Dantte pisze:Jo chybo nie rozumiem tego planu dla Koła. Przystanek tramwajowy będzie dopiero przy skrzyżowaniu z Ciołka? A przesiadki na 197 201 itepe itede? Rozumiem, że nalezy tam zmniejszyć liczbę przystanków i jak najbardziej to szanuję, ale przystanek tak oddalony będzie zdecydowanie złym pomysłem. Nie lepiej byłoby zrobić przystanki po wschodniej stronie pętli, zaraz za rondem a potem dopiero przy Deotymy czy tam jeszcze dalej?.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Przeniesiesz przystanek z x. Janusza do tych zatok? Jak to by miało wyglądać?