Bilety, kontrole, taryfa
Moderator: JacekM
Zapoznałem. Gość, kontroler, zamiast napisać coś do rzeczy, to pieprzy farmazony. 
Udzieliłem takiej odpowiedzi jakiej oczekiwał pytający. Skoro masz problem z dostrzeżeniem ironii to możesz winić tylko siebie bo inni nie mieli z tym problemu.
Oczekiwał poważnej odpowiedzi, a takiej nie otrzymał.
To forum chyba jest poważne... 
Powiem dosadniej
3x Nie
3x Nie
Czy do Podkowy Leśnej dojadę WKD na bilecie ZTM na dwie strefy? Czy za Opaczą już tylko bilety WKD?
No i czy jest jakieś rozwiązanie, jeśli czterokrotnie planowałbym przejazd tam i z powrotem przez 4 dni kolejno? Oprócz kupowania 8 biletów... (bo kartę miejską mam tylko na 1 strefę).
No i czy jest jakieś rozwiązanie, jeśli czterokrotnie planowałbym przejazd tam i z powrotem przez 4 dni kolejno? Oprócz kupowania 8 biletów... (bo kartę miejską mam tylko na 1 strefę).
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Z tego co mi wiadomo to nie dojedziesz, tam tylko bilety WKD. I jeśli się nie mylę musisz kupić 8 biletów, no, chyba że się mylę.
- fik
- Naczelne Chamidło
Za Opaczą tylko bilety WKD. Jeśli masz ulgę studencką, to 8 biletów, jeśli nie masz, to bilet abonamentowy (6 przejazdów w cenie 5) i do tego dwa bilety osobno.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Narobili teraz tych biletomatów i jak człowiek chce kupić prosty zwyczajny 20-minutowy od CZŁOWIEKA, to nie ma gdzie...
A nic, taki mały mój bulwers spowodowany tym, że w celu kupienia najprostszego biletu trzeba się najeździć i napytać.
Ja kupuję w kiosku. 
Ja już parę obszedłem, nigdzie akurat nie ma. Za to wszędzie widzę automaty. Ja naprawdę nie ufam maszynom... Człowiek jest prostszy w obsłudze, prosisz, dajesz, masz...
Pół tego forum powie, że jestem pierdoła, a ja po prostu nie cierpię automatyzacji wszystkiego.
Szukam dalej.
Szukam dalej.
Toś dowalił...reserved pisze:Człowiek jest prostszy w obsłudze, prosisz, dajesz, masz...
No a nie? Psują się "człowieki"? Odpowiadają Ci, że są nieczynne? Nie wydają tak jak trzeba? Musisz czekać aż się załadują? Są sztywne? Nie powiedzą "dziękuję?"