91556/7 (Pilawa - Warszawa Zachodnia, o 09:57 w Otwocku)
21710/1 (Dęblin - Warszawa Zachodnia, o 10:57 w Otwocku)
19559 (Warszawa Zachodnia - Pilawa, o 13:11 w Falenicy)
Na linii widziałem tylko 2xEN57AL i jedno solo EN57AL
Moderator: JacekM

Na R61 z EN57... jeździ samotnie "babcia" - 038... Nie ma stałego obiegu - jeździ losowo tak samo jak SA135. Najczęściej na linii R61 jeżdżą VT627Mateusz950 pisze:Które pociągi na KM29 są obsługiwane przez EN57?
Przeciwnie, jeżdżą i poza KM7. Spokojnie do Mińska, Mrozów, na Grodziski lecą... Co do liczby maszynistów, niedużo i więcej raczej nie będzie.Czotyk pisze:W ogóle to EW60 nie wyściubiają nosa z KM7. Dużo maszynistów ma na to papiery?
Już Ci kiedyś mówiłem, że piszesz bzdury. Znajdź definicję pojęcia "obieg taboru".zxcvbnm pisze: Przydało by się zliczyć kursy na EN57AL, żeby sprawdzić czy to co mówiłem o 10 obiegach EN57AL na R7 było prawdą.
Z tego co widuję rano jadą razem na 91550 Pilawa - W-wa Zach., co nie przeszkadza im zrobić po południu 98915 i 98919 z Wa-wy Zach. do Rembertowa osobno. W późniejszej porze jeden z nich robi chyba 19525 W-wa Zach. - Otwock, co do drugiego nie jestem pewien. Być może ktoś ma info jaki jest ich pełny obieg, bo zdaje się, że w taki sposób to funkcjonuje od 14 grudnia.Atapi pisze:Przeciwnie, jeżdżą i poza KM7. Spokojnie do Mińska, Mrozów, na Grodziski lecą... Co do liczby maszynistów, niedużo i więcej raczej nie będzie.Czotyk pisze:W ogóle to EW60 nie wyściubiają nosa z KM7. Dużo maszynistów ma na to papiery?
I tu niestety Atapi ma rację... pomyśl i zdefiniuj co rozumiesz przez słowo "obieg" - inaczej będziemy chodzić w kółko bez wniosków. Jeśli masz jakąś możliwość je zliczyć, to miło by było jeśli się tym podzielisz, niektórzy z nas jadą do roboty po ciemku i wracają po ciemku, więc możliwości są - rzekłbym - ograniczoneAtapi pisze:[...]Znajdź definicję pojęcia "obieg taboru".zxcvbnm pisze:Przydało by się zliczyć kursy na EN57AL, żeby sprawdzić czy to co mówiłem o 10 obiegach EN57AL na R7 było prawdą.