(!) Tramwajem na Tarchomin
Moderator: Wiliam
Chyba szybciej można zatrudnić ludzi i wyłożyć kasę (poszukawszy woli politycznej...) niż zbudować zajezdnię. Ale chyba coś da się upchać tu czy tam...
No nic, metro ruszy, to może jednak coś z mostów zdejmie, z mostem Łazienkowskim czy bez.
No nic, metro ruszy, to może jednak coś z mostów zdejmie, z mostem Łazienkowskim czy bez.
26, zdaje się, miało zostać pocięte.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
Bo pokrywa się z drugą linią metra? 
W którym miejscu?
Na Targowej od Marcinkowskiego do SolidarnościDomas pisze:W którym miejscu?
Super, a ze stacjami którymi się pokrywa, poza dworcem Wileńskim oczywiście?wojtor pisze:Na Targowej od Marcinkowskiego do Solidarności
M2C przejmie część pasażerów z Trasy WZ, szczególnie tych do tej pory przesiadających się na Ratuszu w stronę Pragi oraz jadących z UW za Wisłę i część Woli. Nie wiem czy na tyle, by ciąć 26, ale zawsze...
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
Ale ma Wolskiej to wiele nie pomoże.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Mógłbym coś pisać o kowalu i Cyganie, ale nie będę się bawił w Cpt. Obviousa.
Powtórzę to, o czym już wspominałem: Skoro ZTM narzeka na zbyt małą liczbę brygad autobusowych, to dlaczego nie zredukuje pustego jak bęben 101?
214 (w wersji 2012) - był to pożyteczny muchowóz; choć nieekonomiczny, dowoził do eSKaeMki.
Raczej wcześniej niż po wysłaniu 17 nie ma się czego spodziewać. ZTM ostatnio się nie spieszy z takimi rzeczami, patrz: Powstańców Śląskich.
Sama 11 może nie dać rady z przejęciem pasażerów wszystkich autobusów.
@adner
2 jeździ w głąb Tarcho już 2,5 miesiąca. To wystarczy, żeby spostrzec, że E-4 i 101 nie są już tak bardzo potrzebne, jak poprzednio. Sprawiedliwość dziejowa dosięgła tę pierwszą, Dlaczego zatem i ta druga nie miałaby oddać cesarzowi co cesarskie?
2 jeździ w głąb Tarcho już 2,5 miesiąca. To wystarczy, żeby spostrzec, że E-4 i 101 nie są już tak bardzo potrzebne, jak poprzednio. Sprawiedliwość dziejowa dosięgła tę pierwszą, Dlaczego zatem i ta druga nie miałaby oddać cesarzowi co cesarskie?
214 (w wersji 2012) - był to pożyteczny muchowóz; choć nieekonomiczny, dowoził do eSKaeMki.
Nie do mnie to pytanie, tylko do ZTM. Ja bym to 101 nie tyle pociął, co wyciąłMario pisze:@adner
Nie chcę wycinać, bo Nowodworom jest 101 potrzebna. Ale spokojnie można okroić.