128N PESA Jazz Duo (Ten długi, z dwiema wielkimi głowami)
[wypisówka]gfedorynski pisze:z pasażerami?
3604 widziany na jedynce (14:58 z Banacha).
[/wypisówka]
ŁK
3604 jest 019/1, a 3603 na 11/1, ale nie w tym rzecz - chodzi o to, że już są w ruchu 
3601 jest z Woli, 3602 z Żoliborza, a 3603 i 3604 skąd? Też z Woli? 
Dzięki. A wie ktoś, który numer Jazza Duo trafi jako pierwszy na Mokotów? 
Nic z bliskich numerow. Ani z tych mniej bliskich 
Żaden.ashir pisze:Dzięki. A wie ktoś, który numer Jazza Duo trafi jako pierwszy na Mokotów?
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Przy tym bym się nie upierał.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
No na chwilę obecną 
Bo wcześniej coś się mówiło o tym, że Wola, Mokotów i Żoliborz mają mieć po 15 Jazzów Duo. Jak rozumiem to już nieaktualne? 
Już albo jeszcze. Jak przyjdzie 43, to będzie można zacząć zakładać, że dalsze plany dostaw są ostateczne.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Pamiętajmy, że w tym roku na zajezdniach będzie się sporo działo i przesunięcia - stałe i czasowe - są nieuniknione.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.