Komunikacja miejska po M2C
Moderator: Wiliam
Ale masz na myśli jakieś 8,9-metrowe wozy?
Jedyne co się nadaje, by tam jeździć to jakaś linia turystyczna i też nie bardzo - jest zakaz do 3,5 tony.Łukasz pisze:Teraz myślę, że mogłoby to być coś jeżdżącego w kółko (pod górę Tamką, w dół Karową) na niewielkich wozach.
Swoją drogą zastanawiam się kto wpadł na genialny pomysł, aby niektóre brygady E-1 jechały rano na Gocław i tam kończyły...
Mogą się przebierać na Gocławiu na inne linie. Albo kończą na pętli która jest bliższa zajezdni.
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus
Ikarus
Mogą, ale tego nie robią, a jeżdżenie dodatkowych półkursów bez celu jest znacznie gorsze niż zjazd z krańca, który znajduje się dalej..
Na nic się nie przebierają. 
To samo jest po poludniu. Czekałem po 19:30 na coś na Gocław to zobaczyłem E-1 zjeżdżające z M Stadion na pusto na Ostrobramską.Domas pisze:Swoją drogą zastanawiam się kto wpadł na genialny pomysł, aby niektóre brygady E-1 jechały rano na Gocław i tam kończyły...
osa na blogu podaje, że 125 ma się przenieść na Jagiellońską.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Przede wszystkim razem ze 125 się powinno przenieść 135, bo to ten sam ciąg. Ale 509 też by mogło.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
O tym nie pisałem, bo to oczywista oczywistość 
A myślał ktoś może nad 311 do Stadionu?
A myślał ktoś może nad 311 do Stadionu?

Rozdzielanie 125 i 135 to głupota.
Ale i tak jest potrzebne coś z Saskiej Kępy (i Gocławia po godzinach E-1). Jak nie 509, to może 123 (na Wschodni wystarczy 147)?
Ale i tak jest potrzebne coś z Saskiej Kępy (i Gocławia po godzinach E-1). Jak nie 509, to może 123 (na Wschodni wystarczy 147)?
Ja też byłbym za przeniesieniem na Zamoyskiego duetu 125 + 135, choć nie do końca udało mi się ustalić, gdzie znajdą się przystanki autobusowe na Zamoyskiego przy Metrze Stadion Narodowy. Oby nie za daleko, bo wtedy ta cała przeprowadzka psu na budę.