128N PESA Jazz Duo (Ten długi, z dwiema wielkimi głowami)
-
gfedorynski
Kolejny dziś przyjechał.
Siódmego maja dotarł 14 więc jeśli ósmego coś stało na lawecie to 15.
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Tak mi wychodzi z obliczeń na palcach...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Jak sobie poradzisz z dwudziestym drugim?
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Przecież każde dziecko programisty / każdy inżynier potrafi na palcach liczyć do 1023. Wystarczy przerzucić się na zapis binarny 
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Banał, po prostu na stopach mam cyfry dziesiątek.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Wieści z Źoliborza.
3605 i 3801 dalej grzeją tor. Po za tym obklejone 3611, 3612 i 3613 oraz bez numerów 3614.
3605 i 3801 dalej grzeją tor. Po za tym obklejone 3611, 3612 i 3613 oraz bez numerów 3614.
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
3605 to sprawka panow z Bydzi - jak zmienai zdanie to moze sie ruszy. Z 3801 ciekawsza sprawa - czyzby powtorkanz rozrywki?
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ależ co Ty opowiadasz. Przecież to na pewno celowo TW wstrzymują odbiory, zamiast brać co jest i się cieszyć, że w ogóle Pesa raczyła w przetargu wystartować.
Chyba farmazony beniego.beni pisze:Wieści z Źoliborza.
Co to znaczy grzeje tor w przypadku 3801? Dzisiaj jako Nauka jazdy ganiał m.in. po Pradze (zresztą nie pierwszy raz), w środę robił manewry po zajezdni "Żoliborz", włącznie z wyjazdem tuż za bramę i poza tym realizował już wiele innych przejazdów po mieście. To co znaczy zatem sformułowanie "grzeje tor"?beni pisze:3605 i 3801 dalej grzeją tor.
Byłem i napisałem co widziałem dzisiaj o 9 rano stał od bramy po lewej stronie 3605 za nim 3801 obok na torze Jazz Duo bez numeru (3614). A dalej 3612, 3611 i obok trupy 13N a przed nimi 3613.ashir pisze:Chyba farmazony beniego.beni pisze:Wieści z Źoliborza.Co to znaczy grzeje tor w przypadku 3801? Dzisiaj jako Nauka jazdy ganiał m.in. po Pradze (zresztą nie pierwszy raz), w środę robił manewry po zajezdni "Żoliborz", włącznie z wyjazdem tuż za bramę i poza tym realizował już wiele innych przejazdów po mieście. To co znaczy zatem sformułowanie "grzeje tor"?beni pisze:3605 i 3801 dalej grzeją tor.
A 3 godziny później już się ktoś na nim szkolił, to po co takie newsy, jak są nic nie warte? 
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Gwoli sprawiedliwości, to skąd beni miał wiedzieć, że ktoś nim wyjedzie?
A to już jego sprawa skąd czerpie swoje rewelacyjne informacje, byle by były prawdziwe! Zresztą nie tylko dzisiaj przestał "grzać tor" na zajezdni, tak gwoli sprawiedliwości.