Tabor KMŁ
- J.Kaczmarski
755 dziś na Ł1 był, chyba, że nie o to chodzi. 
Poszukiwane wozy : 8005 8019 8036
115 143 153 196 KM2 S2 704
17
Suchożebry
115 143 153 196 KM2 S2 704
17
A czy ja zarzucam, że kierujesz to na KMKM?konri pisze:A czy ja mówie że KMKM ma cokolwiek zachowywać?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
-
michał1984
41 przebrał się w 741 i zmienił barwy 
Biedny moderator jak nie może sobie poradzić zamyka kolejne tematy.Brawo 
To fakt. Jak dziś byłeś to trupy dla pamięci mogłeś sfotografować.Domas pisze:Jednak mimo wszystko zdjęć jeszcze nie było.
„Wazeliniarze są najgorsi. Niżej postawieni mają przez nich przerąbane, a z szefów robią kretynów.”
„Nic tak nie bezcześci człowieka, jak dobrowolne poddaństwo i łaszenie się do cudzej stopy.”
„Nic tak nie bezcześci człowieka, jak dobrowolne poddaństwo i łaszenie się do cudzej stopy.”
KMŁ kupi dwa mini busy. Czas melonów dobiega końca.
Szczegóły na ich stronie www.
„Wazeliniarze są najgorsi. Niżej postawieni mają przez nich przerąbane, a z szefów robią kretynów.”
A najciekawsze że:beni pisze:KMŁ kupi dwa mini busy. Czas melonów dobiega końca.
"Kolorystyka zewnętrzna dwu kolorowa kolor zielony RAL 6018 oraz kremowy RAL
1015 , sposób malowania uzgodniony z Zamawiającym".
Czyli część wozów będzie żółto-czerwona, a część nadal kremowo-zielona
Na stronie KMŁ w spisie autobusów jest napisane, że sprzedano 13, 23 i 32. Natomiast 25 i 28 mają status jako "eksploatowane", nikt ich nie chciał kupić i przewoźnik się rozmyślił co do ich sprzedaży czy będzie kolejne podejście co do ich sprzedaży?