Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Kto i czym to obsługuje? - 2012-2021
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
W związku ze zwiększeniem częstotliwości Z-9: Ostrobramska dostała 5/Z-9, a Woronicza 7/Z-9. Resztę brygad ma Kleszczowa. 
Czy ktoś mógłby się podzielić widzą na ile brygad jeździ w dni robocze 79
Z tego co widziałem w niedzielę było 5 brygad (R-1: 2, R-4: 1, 3, 4, 5), ale jak jest w tygodniu? Czy podział brygad między zajezdnie jest stały (plus po jednym 128N z bud zajezdni w rezerwie na pętli), czy płynny?
Z tego co widziałem w niedzielę było 5 brygad (R-1: 2, R-4: 1, 3, 4, 5), ale jak jest w tygodniu? Czy podział brygad między zajezdnie jest stały (plus po jednym 128N z bud zajezdni w rezerwie na pętli), czy płynny?
W DP jest 7c+1d.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Dziękipawcio pisze:W DP jest 7c+1d.
Tramwaje są stałe, więc jeśli tylko motorowi są z konkretnych zajezdni - to jest.
ŁK
3621 i 3622 jak dotychczas są cały czas na rezerwie. 
Bo takie było założenie od samego początku, że dwa wolskie wagony na środkowym peronie będą stanowiły wyłącznie rezerwę.
I nie będzie rotacji między jeżdżącymi a rezerwą?
Według założeń nie. To wynika z rozkładu i długości torów na pętli. Tylko na środkowym torze może stać rezerwa.
Dzięki. Czyli tak to działa - motorowi wg grafika z R-1 lub R-4, pojazdy z "wysuniętej zajezdni tymczasowej R-5 Okęcie" 
Tylko z R4.
Non sequitur.pawcio pisze:Według założeń nie. To wynika z rozkładu i długości torów na pętli. Tylko na środkowym torze może stać rezerwa.
Jeśli wagon z rezerwy może wyjechać w razie awarii któregoś z pozostałych, to może też wyjechać bez tej awarii, środkowy tor czy nie środkowy.
Ja bym te wagony co jakiś czas podmieniał, czort wie, czy po 2 tygodniach stania taki wóz ruszy.
Założenia były, że ruszane będą. Ale póki co podstawa się trzyma i nie muszą. Wot, surpriz.
Byłaby okazja: 3616 już w niedzielę miał usterkę jednych drzwi - ale to pewnie go jeszcze nie dyskwalifikuje (i może już naprawione).
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Bardziej by mi paswalo R41 jako zajezdnia satelitarna (analogicznie R31 Powsin, R32 Ursynow czy R21 Utrata...)Jacek Z. pisze:Dzięki. Czyli tak to działa - motorowi wg grafika z R-1 lub R-4, pojazdy z "wysuniętej zajezdni tymczasowej R-5 Okęcie"
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.