Rozkłady tramwajowe od reformy 4/8 (sezon 2015/16)
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Czas wyjazdu z R-1 i R-3 na 31 nie jest zbliżony, lecz identyczny (z każdej zajezdni na Służewiec jest 47 minut).
Czy na 31 wrócą potrójniaki? 
Tak.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Ok, a jeszcze mam pytanie czy Żoliborz po wakacjach będzie się nadal udzielał na 9? Bo zjazdy są niewidoczne (pewnie z Wiatracznej), a z wyjazdami też różnie bywa i trzeba by było kurs po kursie sprawdzać. 
Nie. Żoliborz dziś na 9 pojawia się po raz ostatni.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
Ok, dzięki za informację.
Jak dobrze policzyłem to Wola będzie miała na 31 w DP 2 całki + 3 dodatki rano i 4 dodatki po południu. 
W ogóle to 31 stoi na Służewcu na 2 torach i ch wie, które jedzie pierwsze.
ŁK
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
No to widać przecież po brygadówkach który szybciej odjedzie.
Zwłaszcza, jak na jednym torze stoi całka, a na drugim dodatek? 
Wjeżdżają też chyba losowo, czasem po jednym, czasem 2 plus 2.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
ŁK
No popatrz, a pasażerowie na Gocławku dalej latają od tramwaju do tramwaju zamiast pójść na zbiorczy, podobno za daleko jestWiliam pisze:Przecież jest przystanek zbiorczy 01.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Pasażerowie na Gocławku nie mogą podejść na zbiorczy, ale jak 9 lub 24 rusza, to nagle są w stanie na ten przystanek zbiorczy pobiec. Cuda, panie. A na Służewcu trzeba naprawdę dużo złej woli, żeby (zakładam, że Łukasz niepełnosprawny nie jest) twierdzić, że przystanek po wyjeździe z pętli jest daleko. Ile to więcej do przejścia? 100 metrów będzie?
Na wyjeździe też są dwa tory.