Za zakończenie budowy uznaje się zakończenie wszelkich robót budowlanych, a nie zakończenie wylewania nawierzchni, wykonanie prób obciążeniowych, whatever. To z czym mamy do czynienia jest najwyżej zakończeniem etapu robót gwarantującego przywrócenie funkcjonalności części drogowej (przejezdność).Wiliam pisze:To nie będzie "przejezdność", tylko zasadnicze roboty są skończone. To co zostało, z wyjątkiem zjazdu z mostu w stronę Wawra, nie ma już znaczenia z drogowego punktu widzenia.
Wyłączenie z ruchu Mostu Łazienkowskiego
Moderator: Wiliam
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
Ale od początku było zapewnienie tylko o przejezdności więc nie rozumiem o co chodzi ?
No ok, chociaż rozumiem tę "przejezdność" jakoś pejoratywnie. Tak jak to na autostradach bywało: z jedną jezdnią, bez warstwy ścieralnej, bez malowanek, z lasem słupków. Tymczasem tutaj to jest zrobione.Poc Vocem pisze:Za zakończenie budowy uznaje się zakończenie wszelkich robót budowlanych, a nie zakończenie wylewania nawierzchni, wykonanie prób obciążeniowych, whatever. To z czym mamy do czynienia jest najwyżej zakończeniem etapu robót gwarantującego przywrócenie funkcjonalności części drogowej (przejezdność).Wiliam pisze:To nie będzie "przejezdność", tylko zasadnicze roboty są skończone. To co zostało, z wyjątkiem zjazdu z mostu w stronę Wawra, nie ma już znaczenia z drogowego punktu widzenia.

Jest i oficjalny komunikat na stronie ZTM link
Panie, nawet rozkłady od godziną są 
Rozbrat z pełną obsługą. To może jednak doczekamy się jakichś metrobusów?

138 po staremu? A przypadkiem zjazd z Mostu na Wał Miedzeszyński nie miał być otwarty za kilka miesięcy? 
Ostatnio widziany 12.04.2018 w 522
Nie ten. Na Puławy będzie zamknięty.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Akurat ten na Puławy jest dużo bardziej uczęszczany 
są już rozkłady na jutro. Zastanawia mnie dlaczego wszystkie czerwone będą zatrzymywały się przy Rozbrat. Ostatnio był to tylko 502 i 520.
Takie czasy. Mnie zastanawia czemu Międzynarodowej nie spotkało to samo.
No i mam wątpliwości czy Rozbrat rano wytrzyma to natężenie odjazdów.
No i mam wątpliwości czy Rozbrat rano wytrzyma to natężenie odjazdów.
Równie dobrze mogłaby nie wytrzymać Saska, czy Rozdroże. Mi się wydaje, że tragedii nie będzie, bo i wymiany pasażerskie na Rozbracie będą mniejsze i krótsze.

Na Saskiej i Rozdrożu wystając z zatoki na trzeciego nie wstajesz po wewnętrznej łuku na pas rozbiegowy wyjazdu na Trasę.
Przedwyborcze trzęsidupstwo trwa po wyborach?pawcio pisze:Takie czasy. Mnie zastanawia czemu Międzynarodowej nie spotkało to samo.