Rozdysponowanie taboru
Może w końcu ktoś pomyślał i podniosą plan?
Logiki w przenosinach i nr taborowych nie ma już od dawna.
Każdy z nas sam sobie wystawia wobec innych wizytówkę. Każdy dzień to próba..Chcesz coś zmienić zacznij od siebie.
Moje Hobby komunikacja ale szynowa w skali 1:87
Zapraszam
http://www.youtube.com/channel/UClpbPw3NAFyb183te5XHwYg
Moje Hobby komunikacja ale szynowa w skali 1:87
Zapraszam
http://www.youtube.com/channel/UClpbPw3NAFyb183te5XHwYg
2090+2091 jako pierwszy Delfin nie po nowemu trafił na R-3 
Ten będzie pewnie ostatni po staremu bo 2090 był odbudowywany w Bydgoszczy.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Alstom nie chciał się podjąć odbudowy wagonu po wypadku na Jerozolimskich?
Flash8222 pisze:2090+2091 jako pierwszy Delfin nie po nowemu trafił na R-3
Prócz niego jeszcze jeden zawitał na Mokotów.
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Dostawy 6 doczep do Szczecina też nie wzięli - sprzedali licencję.Flash8222 pisze:Alstom nie chciał się podjąć odbudowy wagonu po wypadku na Jerozolimskich?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
To akurat wiem.
-
marco_wawa
Jak podaje omni-bus, ze stalowej wyjechały na woronicza 8580-8595, a na Ostrobramską 1820-1822. Podobno (tak ćwierkają wróble w komentarzach) w związku z dojazdem u18 na R1, z tej ostatniej mają wylecieć u15 na kleszczową (możliwe, że część z tych ostatnich autobusów dokona żywota na Woronicza - przynajmniej tak twierdzą w komentarzach).
1) Nie wyjechały tylko mają wyjechać. Na końcu jest napisane, że termin przerzutów nie jest znany.marco_wawa pisze:Jak podaje omni-bus, ze stalowej wyjechały na woronicza 8580-8595, a na Ostrobramską 1820-1822. Podobno (tak ćwierkają wróble w komentarzach) w związku z dojazdem u18 na R1, z tej ostatniej mają wylecieć u15 na kleszczową (możliwe, że część z tych ostatnich autobusów dokona żywota na Woronicza - przynajmniej tak twierdzą w komentarzach).
2) Na temat U15 nie ma decyzji, więc nie wiadomo czy wylecą na Kleszczową czy nawet na Włościańską. To że ktoś napisał o tym w komentarzach traktowałbym z mocną rezerwą w kategorii "ploteczki z zajezdni".
Z Włościańską też może być problem. Dziś wyglądała jak normalna zajezdnia. Cała zastawiona wozami.SławekM pisze:
2) Na temat U15 nie ma decyzji, więc nie wiadomo czy wylecą na Kleszczową czy nawet na Włościańską. To że ktoś napisał o tym w komentarzach traktowałbym z mocną rezerwą w kategorii "ploteczki z zajezdni".
Kolejny skład delfinów opuścił Wolę udając się na Mokotów.
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
Czy na Woronicza dojdą (poza tymi kilkoma SU 18 ze Stalowej, które przyszły niedawno) jakieś nowe wozy? I czy Woronicza planuje oddanie czegoś (np. SU 15 na Kleszczową)?