Modernizacja trasy tramwajowej w ciągu trasy W-Z
Moderator: Wiliam
Ja nie wiem czy ktokolwiek wie co tam ma być bo wszyscy się obawiają ze jeżeli wbijesz tam w ziemię cokolwiek większego od dziecięcej kostki do piaskownicy to ze skarpy zjedzie kościół św Anny.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
Stary Pingwin
60 lat temu potrafiono zbudować trasę wraz z tunelem i do tej pory kościół się nie osunął. Dlaczego ma się to stać przy budowie przystanków wiedeńskich?
miłośnik 13N
- Bastian
- Sułtan Maroka
Po prawdzie to osunął się, choć udało się go złapać. Dlatego teraz wszyscy boją się powtórki, bo - jak powszechnie wiadomo - technika już nie taka, jak kiedyś...Stary Pingwin pisze:60 lat temu potrafiono zbudować trasę wraz z tunelem i do tej pory kościół się nie osunął. Dlaczego ma się to stać przy budowie przystanków wiedeńskich?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
-
Stary Pingwin
Tak, kiedyś tysiąc chłopa trzymało kościół, a reszta w tym czasie wykopała wąwóz i go zabetonowała. Tak powstał tunel.
miłośnik 13N
- Bastian
- Sułtan Maroka
No, jednak to nie tak było 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje, ... 16110.html
Zniknął zakaz wjazdu na tzw. wiadukt pancera w kierunku Pragi, ZDM o niczym nie wie i zrzuca winę za usunięcie znaku na TW
Zniknął zakaz wjazdu na tzw. wiadukt pancera w kierunku Pragi, ZDM o niczym nie wie i zrzuca winę za usunięcie znaku na TW
Oczywiście media muszą pisać o "zakazie wjazdu na most", chociaż takiego zakazu nie było.
Wysepka i totem przy tunelu już kilka dni temu zniknęły.

Elementary, Watsonie.
Tramwajarze robili jakieś prace przy trambuspasie posługując się projektem z czasu budowy trambuspasa, a wysepka i totem były późniejsze.
Tramwajarze robili jakieś prace przy trambuspasie posługując się projektem z czasu budowy trambuspasa, a wysepka i totem były późniejsze.
-
Stary Pingwin
To może firma posłuży się innym starym projektem i uruchomi prawo skręt z Wołoskiej na zajezdnię.
miłośnik 13N
Ja gdzieś słyszałem plotkę, że Tramwaje w pakiecie do swojego remontu dostały obowiązek posprzątania całej tymczasówki metrowskiej. Totem był w tej tymczasówce.MichalJ pisze:Elementary, Watsonie.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
Niestety są już inne, dużo gorsze plotki. Czy pamiętacie jak w pierwszych wypowiedziach nowa władza mówiła, że samochody są źle traktowane w Warszawie?pawcio pisze:Ja gdzieś słyszałem plotkę, że (...) Totem był w tej tymczasówce.
Ale Straż Miejska stała rano, przynajmniej w kier. Centrum
ŁK