Koordynacje rozkładów
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Dziś wracając z nad Wisły trafiłem na coś takiego:
174 z Pomnika Syreny:444 z Pomnika Syreny:Bardzo fajna koordynacja
Dobrze, że chociaż 125 i 174 jeżdżą w systemie 9-11.
174 z Pomnika Syreny:
Kod: Zaznacz cały
| 13 |[17] [37] [57] |Kod: Zaznacz cały
| 13 |[19] [39] [59] |- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
O matko, to to hovno jeździ w tym sezonie co 20 minut?! A na poprawę np. 523 brygad "brakuje"...  ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
444? Nie zauważyłem...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
444 nie jest pomysłem ZTM. Niestety.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ciekawe, bilety ZTM w niej obowiązują, mam też wrażenie, że ZTM mu układa rozkłady i zleca dlań obsługę przez przewoźników...
Powiem tak - mam zupełnie w nosie uwarunkowania polityczne.ZTM ten burdel firmuje i o dramatycznych dymisjach w proteście nie słychać - zresztą ZTM sam radośnie decyzje polityczne, jak mu potrzebne, przepycha, więc niech teraz dziewicy nie udaje. Jak w tą grę gra, to niech sie tłumaczy.
Powiem tak - mam zupełnie w nosie uwarunkowania polityczne.ZTM ten burdel firmuje i o dramatycznych dymisjach w proteście nie słychać - zresztą ZTM sam radośnie decyzje polityczne, jak mu potrzebne, przepycha, więc niech teraz dziewicy nie udaje. Jak w tą grę gra, to niech sie tłumaczy.
Trochę nie na temat, ale o co tu chodzi:Domasq12 pisze:Uwzględniłeś to, że dzisiaj 444 ma inny rozkład?
Rozkład ważny od 2011-05-02
TRASA CZASOWO ZMIENIONA
Specjalny rozkład jazdy ważny w dniach 2-3.05.2011
W podanym okresie Centrum Nauki Kopernik
będzie * nieczynne # w dniach:
- 2 maja,
_ - kurs realizowany przez pojazd niskopodłogowy
ŁK
- Bastian
- Sułtan Maroka
A udaje?Glonojad pisze:Powiem tak - mam zupełnie w nosie uwarunkowania polityczne.ZTM ten burdel firmuje i o dramatycznych dymisjach w proteście nie słychać - zresztą ZTM sam radośnie decyzje polityczne, jak mu potrzebne, przepycha, więc niech teraz dziewicy nie udaje. Jak w tą grę gra, to niech sie tłumaczy.
Nie mylisz przypadkiem forum dyskusyjnego z wiecem politycznym? Nic tu nie pisać?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow