Eksploatacja jednotoru na Boernerowo
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Zapowiadam tym dwóm cietrzewiom powyżej to samo, co na podforum komunikacyjnym: jeszcze jedna taka dyskusja i wylatujecie. Dotyczy to każdego z obsługiwanych przeze mnie podforów, żebym nie musiał tego jeszcze dwa razy pisać

Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Nawet jak sygnalizacja działa, to Żerań niestety też działa - niedziela, środek dnia, puste ulice, a 20 na Borneo wpada 6 minut po odjeździe, po czym wypada jeszcze zwiększając tempo. Jak tam nadal będą takie opóźnienia to za rok będą łatać wszystkie łuki na tej trasie...
[ ... ::: Mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat tak wygląda ::: ... ]
- MeWa
- Cukiereczek
Wczoraj, zdaje się, był wypadek przy przejeździe na Powstańców Śląskich przy poprawnie działąjącej sygnalizacji. Rozpędzony samochód z wiaduktu wpadł w środek pierwszego wagonu. Kierowca "nie zauważył tramwaju". Dwie osoby do szpitala trafiły.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie posypała się - została posypana przez nielegalne wtargnięcie samochodu. Oprócz tego zatrzymań w ruchu z powodu sygnalizacji jako takiej przez ostatnie trzy tygodnie raczej nie było.Tyrystor pisze:A gdzie tam, w piątek znów sygnalizacja się posypała
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- MeWa
- Cukiereczek
Dzisiaj rano doszło do zjechania się dwóch tramwajow na Boernerowie przed łukiem przed kościołem. Tramwaje zatrzymaly się 3 metry od siebie. Napięcie się nie wyłączyło, a oba wjechaly ponoć przy pionowych szczelinach
Dokładnie to spotkały się: 7/20 1097+1091 z Boernerowa i 011/20 1392+1391 ze Starego Bemowa
Dokładnie to spotkały się: 7/20 1097+1091 z Boernerowa i 011/20 1392+1391 ze Starego Bemowa
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
 ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
 ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.